Arkadaşlar Android güncelleme indirildi 2gb civarında. fakat yüklemedim. indirilen dosya nerede ? dosya yöneticisinden heryere baktım yok. hatda play... View Post
Arkadaşlar Android güncelleme indirildi 2gb civarında. fakat yüklemedim. indirilen dosya nerede ? dosya yöneticisinden heryere baktım yok. hatda play... View Post
A52s için düzgün çalışan Google Kamera var mı? 2022 Haziran ayından öncekilerin çoğunu denedim maalesef çok kötü çekiyor. View Post
Merhaba benim a51 telefonum kırıldığı ıçın geçici olarak eski telefonum s7 edge ye geçtim ama samsung account hesabında oturum açmak için şifre... View Post
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır s21fe kullanıyordum ama cihazı kaybetmem sonucu yeni bir cihaz ihtiyacı doğdu ve bütçe sınırlı A53 düşünüyorum... View Post
Arkadaşlar önceden samsung health adım sayısını gösterirken şimdi uygulamaya girerek görebiliyorum anca .Sizde de böyle mi ? View Post
A23 de iyi çalışan ve on kamera çalışan bir gcam varmı varsa link View Post
Parmak izi ile kilidi açarken ekran titreyerek açılıyor fakat parmak izi aktif değilken böyle bir sorun olmuyor neden? View Post
Kilit ekranı & Ana ekranı Renk paleti benim hoşuma gitti ve çok güzel 😍 istediğimiz renk paleti değiştirebiliyoruz ama bir tek tiktok... View Post
Telefonun stabil çalışması için hangi uygulamaları devredışı bırakılmaması gerekiyor? Cihazımda kasma sorunları yaşıyorum bundan kaynaklı... View Post
Merhaba arkadaşlar ben batuhantks2925-A51 kullanıcı hesabıyım a51 telefonum 2 gün önce farkında olmadan yere düşümüşüm ve üstünden arabalar geçmiş ve... View Post
Subject | Likes |
---|---|
16 | |
11 | |
11 | |
11 | |
11 |
User | Likes Count |
---|---|
644 | |
337 | |
263 | |