Original topic:

A34 One UI 7

(Topic created on: 06-24-2025 11:28 PM)
591 Views
Seyhqn
Active Level 8
Options
Galaxy A

Güncellemeyi yapalı biraz zaman geçti ve ilk yüklendiğindeki halini şimdiki haliyle karşılaştıracağım.

Gözle görülür akıcılık farkı oldu, yüklemeyi İlk yaptığım hafta telefon berbattı ama şuan kesinlikle çok hızlı çalışıyor. Animasyonlar ve uygulama açılış hızları memnun eder seviyede. 

Ekran Kilitlenme sorunu hâlâ devam ediyor umarım güncelleme kısa zamanda gelir. 

Pil berbat hiç düzelmedi

image

Gördüklerimi yazdım öyle
10 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran bir süredir kilitlenmiyor, kasma donma hiç olmadı, pil konusunda da sosyal medya tarafı optimize edilmeli ve ekran kapalıyken çok şarj yiyor. Ekran sürem 8 saate ulaşıyor. Ancak Ekran kapalı durma süresi 0 iken böyle. Ekran kapalıyken en az Ekran açık kadar şarj yiyor. Bende durumlar böyle
Seyhqn
Active Level 8
Galaxy A
Ekran kapalıyken şarjın çok hızlı bittiğine kesinlikle katılıyorum. Telefonu aldığım günden beri hiçbir zaman 8 saate ulaşamadım 😂
Galaxy A
Gayet güzel değerler 👏
Seyhqn
Active Level 8
Galaxy A
Bence kötü değerler pil için.
Galaxy A
Kusura bakma yorgunluktan dolayı pek kafam yerinde değil özür dilerim
Seyhqn
Active Level 8
Galaxy A
Ne kusuru bir şey demediniz ki rahat olun 😊
Seyhqn
Active Level 8
Galaxy A
Bende de azaldı gibi ama çok değil. Hatta normal AOD'da az yaşıyorum ama kapak kılıfı takılıyken çok oluyor.
Caglar_
Active Level 10
Galaxy A
Aod bende neredeyse cihazı aldığımdan beridir kapalı gerek duymuyorum doğrusu saate bakmam gerekirse çift dokunma ile bakıyorum
Seyhqn
Active Level 8
Galaxy A
Normal ekranda ben de pek kullanmıyorum ama kapak kılıfının amacı o olduğu ve güzel göründüğü için Kılıf takılıyken hep açık bende