Arkadaşlar a73 data klasörünü bilgisayar olmadan nasıl açarım deneyen bilen varsa benide bilgilendirsin destek ekibinin bile bu konuda bilgisi yok View Post
Arkadaşlar a73 data klasörünü bilgisayar olmadan nasıl açarım deneyen bilen varsa benide bilgilendirsin destek ekibinin bile bu konuda bilgisi yok View Post
Yakın zamanda nesne silgisi kullanmak için Google One üyeliği aldım fakat nesne silgisi özelliği hiçbir fotoğrafta bulamıyorum. Sorun nerede... View Post
Cihazı sıfırladıktan sonra parma izimi kaydedemiyorum . Cihazı yeniden sıfırladım, hard reset attım, verileri sildim yinede düzelmiyor. Nasıl... View Post
Pil konusunda ne düşünüyorsunuz bayağı toparlamamışlar mı? View Post
İyimi sizce View Post
A71 telefonum kulaklık girişi calışmıyor tip c girişili kulaklık alsam çalıştırır mı destekler mi View Post
Siz Hangi Oyunları Oynuyorsunuz? View Post
A54'de Zaten camera asistan geldi. Ama eğer soranlar varsa Genel olarak S serisinde olan Çekim önceliği modu ve üç seçenekli olan kısmın... View Post
Herkese merhaba; Cihazım a73 arka planda sadece ACR (arama kaydedici) kullanıldığı halde ramim 3.8 den 5.2 ye ulaşıyor ve hiç bir işlem yapmadigim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
339 | |
268 | |
185 | |
170 | |
158 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
33 | |