cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 Güncelleme

(Topic created on: 04-06-2024 11:11 PM)
2910 Views
Galaxy_A34_5G
Active Level 5
Options
Galaxy A
A34'e en son 30 ocakta güncelleme geldi ve baya uzun süredir bir güncelleme yok. Artık One UI 6.1'i bekliyorum tahmini olarak ne zaman gelir? Ve Galaxy AI özelliklerini getirirler mi?
17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu ay sonu gelir
Galaxy_A34_5G
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim😀
slddlksapil
Active Level 3
Galaxy A
Samsung Galaxy a34 güncelleme .07.10.24
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim,
One ui 6.1 A54'den Hemen sonra Ulaşacak A54 İçin 10,12 Nisan arası.

A34 ise Aynı gün içinde Testler bitip Yayınlanmazsa Yaklaşık 20 Nisan'a Kadar Çoktan One Ui 6.1 Ulaşmış olur. 😊
0 Likes
Galaxy_A34_5G
Active Level 5
Galaxy A
Teşekkür ederim😀
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim ne demek.😊
0 Likes
slddlksapil
Active Level 3
Galaxy A
Samsung Galaxy a34 güncelleme ne zaman gelecek yaz
0 Likes
SM-A346E
Active Level 8
Galaxy A
Bir fikrim yok ama deneyimlerimle yorum yapacak olursam one ui 5.1 daha stabildi pil iyi gidiyordu şimdi sarj daha çabuk azalıyor ve uzun kullanımda ısınma yaşıyorum yapay zekaya gelecek olursak onda da getirirlerse de sınırlı özellikler olur kaldı ki üst modellerde ücretli oluyor pro özellikler orta segment olduğu için önemli değil ama şu guncellemelerin cihazı iyileştirmesi şurda dursun kullanıcıları kanser edip yeni modellere geçirme projesi olduğunu görüyorum 5 yıl güncelleme desteği sorunsuz 5 yıl kullanım vaadi verecek gibi durmuyor hatta benim cihazın pil sağlığı 90 a düştü gittiği yere kadar kullanmak daha iyi sonra tercihim ya premium hissettirebilecek S serisi olur ya da butcem olmazsa redmi cihazlarına yonelmeyi düşünüyorum
Galaxy_A34_5G
Active Level 5
Galaxy A
Zaten samsung telefon dediğin S Serisi olur ama biz mecburiyetten kullanıyoruz Ben A34'ü FP ürünü olduğu için aldım fiyatına göre beni memnun etti ama tabiki bir S Serisi değil