cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 Güncelleme sonrası performans düşüşü

(Topic created on: 04-18-2024 06:13 PM)
147 Views
Özgür_A34-5G
Active Level 6
Options
Galaxy A
Güncellemeden önce

image
________

Güncellemeden sonra

image

15 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 1
Galaxy A
Güncellemeyle alakası yoktur testlerde bu kadar az oynama olabilir her test aynı sonucu vermez
Galaxy A
Evet.a52s ile 1 test ile antutu 571 bin. 2.testte 585 bin puan verdi.
Galaxy A
A52s test ettim 1713460290322.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Hani nerede a34'ün güvenlik güncellemesi ile pil performansı arttı diyenler, tık yok tık gücenmek yok gerçek neyse o pil korumalı şarj,%85 den %36 ya ladar kullanım süresi 3 saat 55 dakika hani nerede pil performansı artması yok abiciğim öyle bir şey yok.
Hiç güvenlik güncellemesi ile pil performansı artar mı mantığınız alıyor mu veya güvenlik güncellemesi ile animasyonlar hızlanır mı sadece psikolojik olarak güncelleme geldi nörolojik varsayım.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Yeni güncelleme de animasyonlar iyileştirilmiş.Daha pürüzsüz ve takılmadan calisiyo telefon.
Melih_S24FE
Active Level 9
Galaxy A
Kaedeşim güncelleme notlarını tekrar oku istersen adamlar güvenlik güncellemesiyle beraber yeni şeyler ekleyebilir çünkü nıtlara yazmışlar, ayrıca akıcılık gerçekyen arttı bende önceden ana elranda tekılmalar oluyordu1713464963183_1713464963177_0.jpg
0 Likes
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Melih Bey merhaba,
Ben de değişen hiçbir şey olmadı telefon bütün gün elimden düşmüyor çünkü ben yaşlı ve emekli bir adamım başka uğraşım yok sadece teknoloji ile ilgileniyorum oyun oynamam haber okurum forumda gezinirim teknoloji okurum şu anda pilimin seviyesi %24 ekran açık kullanım sürem 4 saat 55 dakika güncellemeyi yaptım ben de değişen bir şey yok benim pil kullanımım normalde güncelleme gelmeden evvel yani bir hafta kadar evvel şaşırdığım bir şekilde 6 saat 6.30 saatlerden 5 saate düştü ben de anlamadım ne olduğunu, arka planda kullanılmayan uygulamaların hepsi derin uykuda arka planda çalışanlar sadece 4 adet kadar gerekli olanlar evde olduğum için mobil kapalı, vallahi ben anlamıyorum bu telefonun pilinden ben hiçbir şey anlamadım altı nm lik bir işlemci ile pil kullanımı nasıl bu kadar fazla oluyor anlamış değilim sadece bildiğim bir tek şey var amoled ekran pili içiyor o başka diyeceğim hiçbir şey yok ben de hiçbir değişiklik yok.
Melih_S24FE
Active Level 9
Galaxy A
Sanırım A34lerde kronik pil sağlığı çok hızlı bitiyor, forumda herkes bundan şikayetçi ben pile iyi bakmama rağmen 10ayda 92ye düştü maalesef
0 Likes
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Bu konuda çok haklısınız pil koruma açık %85 seviyesinde şarj ediyorum telefonun pili şarj ederken yüksek akımdan zorlanmasın diye hızlı şarjı kapattım telefon yüzde 15 seviyelerine gelince pil bitiyor şarja takın uyarısı veriyor yani kısacası %70 şarj ile pili kullanıyorum ki pil sağlığı uzun süre gitsin diye bu kadar ihtimama rağmen karanlık modda kullanmama rağmen telefon dört buçuk saat 5 saat arası performans veriyor aslında saate de bakmasak tam bir günü çıkarıyor sabah saat 9 gibi telefonu elime alıyorum yaklaşık 22.30 gibi de 23 gibi de şarja takıyorum bilmiyorum bir günü çıkarıyor şimdilik daha iyisini alana kadar en iyisi bu 😂