cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A33 de always on display yok diyorlar

(Topic created on: 04-19-2022 04:57 PM)
4259 Views
İBRAHİM24TABa9
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Bu doğrumu yok mu olekran açık kalma

11 Comments
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,
Evet, maalesef ki doğrudur. Bir sonraki güncellemeler ile getirilebilir, normalde A3x serilerine hep koyulurdu çünkü.
Aşağıdaki görsel de olmadığıyla ilgili. 20220415_152601_24274_1650025562.jpg
Galaxy A
6.500 tl ye yakın bir modelde bu özellik yoksa bosa para veriyoruz
Solution
Galaxy A
Selamlar,
Ne yazık ki yok. Samsungun saçma politika ve kısıtlaması
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

Şuanlık maalesef yok ama bence Nisan güncellemesi ile gelmiştir diye düşünüyorum şahsi fikrim

Eğer konsept gereği gelmez ise bu durum saçmalık olur
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef Nisan yaması ile gelmemiş, Mayıs/Haziran yaması ile eklenir muhtemelen. İncelemeye gittiğimde yüklenen son güncellemede Nisan yaması vardı ve o da GOS içindi.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Hımm peki kardeşim o zaman mayıs haziran bakalım bence gelir diye düşünüyorum bu özelliğin
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef yoksa donanim yok ozaman ekran var donanimi yok ozaman
Solution
AYDINOZDEMIR
Beginner Level 2
Galaxy A

Merhaba. Ben cihazı çıkar çıkmaz aldım. Herşeyi güzel şarjı özellikle 2 gün gidiyor. Tek sıkıntısı sürekli açık ekran yok ve iphoneden geçtiğim için bildirimler geldiğinde ekran açılmıyor. Sadece aramalar da ve mesaj geldiğinde ekran açılıyor.

AYDINOZDEMIR
Beginner Level 2
Galaxy A

Sürekli açık ekran yok. (always on display) Böyle güçlü bir cihazda kesinlikle olması gereken bir özellik diye düşünüyorum.

Birde bildirim geldiği zaman ekran uyanmıyor, karanlık kalıyor. Sadece çağrı geldiğinde ve mesaj (sms) geldiğinde ekran uyanıyor. Onun dışında hiç bir uygulamadan gelen bildirim için ekran uyanmıyor. Özellikle Whatsapptan gelen mesajları kaçırıyorum. Biri yazdı mı, bildirim geldi mi diye ekranı açmak zorunda kalıyorum.