Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
güncellemeyi erken almak için hangi csc ye geçmeliyiz sizce kendi ojm romuyla View Post
Kameradan çektigim fotoğrafları instagramdan attıgımda yan dönmüş şekilde gidiyor çözümü var mı View Post
Güncelleme globalde dağıtıma başlandı mı? Bugün gelir mi arkadaşlar? View Post
Checkfirmden bakıyorum. Mayısın 5inden beri A25 yeni teste girmiyor. CYD8 test kodu en son 5 mayıs test tarihi View Post
Daha üçüncü günüm telefonla. Bu normalmi? 99 olmuş. View Post
Sızdırılan one ui 7 yi yukledim pek bı farklılık yok aman aman sabirsizlanmaya gerek yokmuş View Post
Çok yakında ülkemizdede yayınlanır artık test'e girmediğine göre bir kaç gündür testler bitmiş yayımlamaya hazır demekki bu ayın sonuna doğru... View Post
Bu gün tam 11 ay oldu a55 kullanıyorum View Post
Bu yeni sürüm ile beraber cihaz bakımı One UI 7 ye güncellenmiştir. View Post
User | Count |
---|---|
19 | |
17 | |
16 | |
14 | |
14 |