cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 bu halde kullanayimmi

(Topic created on: 09-04-2022 12:50 AM)
197 Views
kaana32
Active Level 5
Options
Galaxy A

Telefonun bildirim cubygunda amoled yanigi var gibi. Servise gobderdim yok dediler geri gonderdiler. Ama ben gorebikiyorum bazen. Sizce naosam? Tektar versemmi servisr? Bence daha oncede servise gidip ekrani degistikleri icin bu sefer ilgilenmediler. Sizce biyle kullansammi?

16 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Baska telefonla ekranizi cekin burda paylasin ss almayin gozukmez bize
kaana32
Active Level 5
Galaxy A
Denedim baska telefonla gozukmuyor oyle. Bende bazen horebikiyorum bazen goremiyorum
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ozaman siz fazla ozen gosterdiginiz icin istrm disi gormus oluyonuz takmayin o kadar
kaana32
Active Level 5
Galaxy A
Bilmiyorim ya var gibide geliyor. Ama testlerin hepsindende badariyla gecmis cok kararsizim
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ozman siz telefona cok takmisiniz bi kqc gun tellefona ilgilenmeyin pisikoloji olarak var zanediyonuz
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Amoled Yanığı biraz daha belirginleştiği zaman servise tekraradan götürürsünüz. Ama kesinlikle garantinizi geçirmeyin.
kaana32
Active Level 5
Galaxy A
Daha 520 gun var hocam. Bu sikayetimi d canli destege belirttim. Yarinda destegi tekrar arayacafgim. Eger ekran yada cihaz degisecekse gondetecegim
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Çok kafanıza takmanıza gerek yok, zaten zor belli oluyormuş. Cihazın garantisinin bitmesine de yaklaşık bir buçuk yıl varmış. Eğer yanık kalıcı hale gelirse tekrardan servise götürürsünüz. O zaman değiştireceklerdir.
kaana32
Active Level 5
Galaxy A
Hocsm kendi paramla aldim araliga kadar odeyecem hala ondan cok kafama taktim. Siz olsaniz gondermezmiydiniz?