cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 DOKUNMATİK EKRAN SORUNU ve PARMAK İZİ

(Topic created on: 02-02-2022 01:22 AM)
4775 Views
Can_Erysr
Active Level 1
Options
Galaxy A

Cihazı aldığımdan yaklaşık 2 hafta sonra dokunmatik ekranında kendi kendine hareket etmeler başladı ekranı defalarca kez silmeme rağmen aynı sorunu yaşamaya devam ettim. Cihazı alalı 2 ay olmuştur ve bu sorun cidden can sıkıcı hale gelmeye başladı ekrana dokunmadığım halde kendi kendine ekranda hareketlenmeler oluyor. Parmak izini saymıyorum bile koruyucu ekran taktırdığımdan beri parmak izi hiç çalışmıyor.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar > ekran > yanlışlıkla dokunma koruması ...seçeneği açık mı acaba kontrol eder misiniz?

View solution in context

Solution
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Sonrasında güç tuşu ile ses azaltma tusunu basılı tut on yükleme ekrani çıkacak o ekran çıktığında bir kez ses azaltma tuşuna bas sonrasında telefon açıldığında sana söylediğim seçeneği kapat sorunun çözülür inşallah eğer çözülmezse o vakit servise götürürsün

View solution in context

12 Comments
MaMi20
Active Level 5
Galaxy A
Garantisi devam ediyorsa garantiye yollayın cihazı. Söylediğiniz problem genelde ekranı değişen yan sanayi ekran takılan cihazlarda oluşur.
Can_Erysr
Active Level 1
Galaxy A
Cihazımı 0 almıştım böyle bir sorun olabilir mi cidden?
Solution
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar > ekran > yanlışlıkla dokunma koruması ...seçeneği açık mı acaba kontrol eder misiniz?
Can_Erysr
Active Level 1
Galaxy A
Hayır açık bazen o da çıkıyordu ekranıma ve kaydıramıyordum ekran algılamıyordu hiçbir şekilde şimdi kapattım ama umarım bir sıkıntı yaşamam
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Banada öyle oluyordu o seçeneği kapattıktan sonra sorunum çözüldü
Can_Erysr
Active Level 1
Galaxy A
Umarım bende de çözülür bu sorun
Solution
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Sonrasında güç tuşu ile ses azaltma tusunu basılı tut on yükleme ekrani çıkacak o ekran çıktığında bir kez ses azaltma tuşuna bas sonrasında telefon açıldığında sana söylediğim seçeneği kapat sorunun çözülür inşallah eğer çözülmezse o vakit servise götürürsün
Can_Erysr
Active Level 1
Galaxy A
1 2 gün içinde belli olur büyük ihtimalle umarım servise götürmek zorunda kalmam
Galaxy A
Knk ekran yanlışlıka dokunma korumasını kapat sadece bende ilk başta sadece rahatsız etmeyen bi şekilde ekran da minik hareketler oluyordu şimdi hiç yok öyle bişey parmak izi ise benim sorun yok benim de a32 sisin cihaz sikintili galia