cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 Anakart değişimi sonrası imei uyarısı

(Topic created on: 07-01-2022 07:53 PM)
2029 Views
EnglandPrince
Active Level 2
Options
Galaxy A

Dün yetkili serviste anakart değişti bugün bu mesaj geldi servise mi gitmeliyim arayarak uzaktan çözülenilir mi?

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Bu durum normaldır ve bu uyaru geliyor bendede anakart degisikligi yapilmisti bu mesaj gelmisti ama samsung kendisi bunlari zaten kayit altina aliyor sizin ekstradan bisi yapmaniza gerek yok

View solution in context

Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

İncelenmesi için ürünü servis merkezine teslim edip 4447711 i arayarak durumu bildirebilirsin.

View solution in context

10 Comments
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Imeı sorgulamasinı yapıp servise danışman daha iyi olur mesajda dursun elinde
Solution
Galaxy A
Bu durum normaldır ve bu uyaru geliyor bendede anakart degisikligi yapilmisti bu mesaj gelmisti ama samsung kendisi bunlari zaten kayit altina aliyor sizin ekstradan bisi yapmaniza gerek yok
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy A
1 haftaya sisteme kayıt oluyor banada aynısı geldiydi
EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
Ürün kutusunun üstündeki imei e devletten sorgulayınca anamart değişimi sonrası kayıt dışı olan imei diyor *#06# deki imeini sorgulayınca a32 ithalat yokuyla kayıtlı çıkıyor. Sanırım sorun yok
Galaxy A
Yok sorun cikmaz cikarsa senin daha yararina olur samsunga d*va acarsin 😂😂😂
EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
😂 ya bu anakart değişimi sonrası telefonu alıp eve geldiğimde arka kapağın orta üst ve sağ alt tarafında dokununca içeri göçüyo ve gıcırdıyo tekrar götürdüm bugün servise normal diyolar ama ben aldığımdan ber 7-8 aydır kullanıyorum arka kapar taş gibiydi fakat yapıcak bişey yok diyorlar ama rahatsız ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Galaxy A
Bak bendede a52 var benim kapak komple dusuyor 7 kez servise gitim hep yapistirip verdiler yine dustu en son tuketici hakem heyetinr basvurdum 9 gun sonra sonuclanacak insallah bilirkisie gitti cihaz incrlendi bilirkisideki hoca bana dedigi %100 kazanacaksin dedi cihaz hic servisten cikmamis diye bence gine gotur olmazsa tuketici hakem heyetine basvurScreenshot_20220701-211745_Chrome.jpg
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

İncelenmesi için ürünü servis merkezine teslim edip 4447711 i arayarak durumu bildirebilirsin.

EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
Yani sonuçta sıfır aldığımda olmayan dorun serviste oluyorsa haklı olmam gerekiyor. Samsungun ulaşabildiğim her yerine mail attım bunun için. Sonuna kadar gideceğim peşinden. Umarım aleyhinize istediğiniz gibi sonuçlanır.