cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 Anakart değişimi sonrası imei uyarısı

(Topic created on: 07-01-2022 09:28 PM)
1529 Views
EnglandPrince
Active Level 2
Options
Galaxy A

Dün yetkili serviste anakart değişti bugün bu mesaj geldi servise mi gitmeliyim arayarak uzaktan çözülenilir mi?

image

10 Comments
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Imeı sorgulamasinı yapıp servise danışman daha iyi olur mesajda dursun elinde
Solution
Galaxy A
Bu durum normaldır ve bu uyaru geliyor bendede anakart degisikligi yapilmisti bu mesaj gelmisti ama samsung kendisi bunlari zaten kayit altina aliyor sizin ekstradan bisi yapmaniza gerek yok
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy A
1 haftaya sisteme kayıt oluyor banada aynısı geldiydi
EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
Ürün kutusunun üstündeki imei e devletten sorgulayınca anamart değişimi sonrası kayıt dışı olan imei diyor *#06# deki imeini sorgulayınca a32 ithalat yokuyla kayıtlı çıkıyor. Sanırım sorun yok
Galaxy A
Yok sorun cikmaz cikarsa senin daha yararina olur samsunga d*va acarsin 😂😂😂
EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
😂 ya bu anakart değişimi sonrası telefonu alıp eve geldiğimde arka kapağın orta üst ve sağ alt tarafında dokununca içeri göçüyo ve gıcırdıyo tekrar götürdüm bugün servise normal diyolar ama ben aldığımdan ber 7-8 aydır kullanıyorum arka kapar taş gibiydi fakat yapıcak bişey yok diyorlar ama rahatsız ediyor. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Galaxy A
Bak bendede a52 var benim kapak komple dusuyor 7 kez servise gitim hep yapistirip verdiler yine dustu en son tuketici hakem heyetinr basvurdum 9 gun sonra sonuclanacak insallah bilirkisie gitti cihaz incrlendi bilirkisideki hoca bana dedigi %100 kazanacaksin dedi cihaz hic servisten cikmamis diye bence gine gotur olmazsa tuketici hakem heyetine basvurScreenshot_20220701-211745_Chrome.jpg
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy A

İncelenmesi için ürünü servis merkezine teslim edip 4447711 i arayarak durumu bildirebilirsin.

EnglandPrince
Active Level 2
Galaxy A
Yani sonuçta sıfır aldığımda olmayan dorun serviste oluyorsa haklı olmam gerekiyor. Samsungun ulaşabildiğim her yerine mail attım bunun için. Sonuna kadar gideceğim peşinden. Umarım aleyhinize istediğiniz gibi sonuçlanır.