cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A31

(Topic created on: 11-21-2021 04:19 PM)
926 Views
AKHD
Active Level 4
Options
Galaxy A

Pek araştıramadan aldığım bi telefon bir de zaten samsung kullanicisiydim telefonumdan memnundum ama artik depolamasi vb yetmiyordu

Bende telefon bakmaya basladim youtubede a31 in oyun videolari güzel gozukuyordu kasma donma yok pubg yi 0 kasma oynuyordu bi youtuber da video cekmis 2 3 milyonluk youtuber izledigim bi youtuberde birazda ona guvenerek aldim fakat ben nerden bileyim milyonluk kanalin reklam aldiğını bi ibarede koymamis ucretli tanitimdir diye bende telefonu almaya karar verdim dedim samsung aga yillarin firmasi mağdur etmez cihazı aldım kurulum yaptim her sey guzel ardindan youtube açtım 4 k seçeneğı var dedim herhalde destekliyor açtım ekran kafayı yedi telefon kapandı sonra bildirdim 4 k desteklemiyormus duzeltme yaptılar 4 k ozelligini kaldirdilar en fazla 1440 p var dedim tamam zaten böyle bi sey yazmiyordu cihazda boyle bi beklentim yoktu ardından pubg mobile yukledim aha dedim rahat rahat oynarım mutlu mutlu girdim oyuna maça girdim uçaktan indim **bleep** ekran geç dönüyor 40 50 saniye sonra düzeliyor bir sure sonra tekrar gecikme yapiyor brawl stars ta aynı minecraftta ayni her oyunda yapiyor bu sıkıntıyı ve de kasıyor ara yüzde kasıyor pubg de kasiyor eee arkadaşım youtube bakıyorum adam pubgyi oynuyor ucretli tanitim alan gram isinmiyor diyor eee şimdi ben nasıl sinirlenmiyeyim 49 dereceyi gördüm minecraftta artık samsunga tamamen güvenim bitmiştir en azından arayüz kasmasın o dami kasar arkadaş keşke diyorum ama iş işten geçti şimdi çıkıpta sen bu islemciden bunu bekleyemezsin demesin ben nerden bilebilirdim ki youtube beni çok yanılttı bi ürün alirken cok iyi arastirin ben artık çok dikkat ediyorum her şey ateş pahasi zaten :(
32 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende bu sorunlar yok pubg zaten sorunlu oyun optimizasyon sıkıntıları var.
0 Likes
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Sadece pubg icin gecerli değil diger oyunlarda ayni
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Diğer oyunlardada optimizasyon sorunu var güncellemerle düzeltirler.
0 Likes
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
6 aydır güncelleme bekleyen benSnapchat-2013167606_65060_1626202072.jpg
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
😃😀
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Hakkını yemeyelim kamerası güzel çekiyor sadece gece görüşü ve 60 fps eksik
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
60 Fps çekim modu gelecek güncelleme ile.
0 Likes
AKHD
Active Level 4
Galaxy A
Ne zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kasım yamasıyla büyük ihtimalle ya da Android 12 ile gelecek ekran kaydedicide gelecek.
0 Likes