cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A31 kulaklık takılı gözüküyor

(Topic created on: 11-28-2020 08:50 PM)
3012 Views
Yavuz3
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba a31 kulaklık var gözüküyor simge çıkmıyor arama yapınca ses gelmiyor kulaklık takarsam ses var ama çıkarınca yok bir kez kapattım açtım düzeldi ama tekrar yaptı şimdi kapatıp aksamda düzelmiyor kulaklık soketini temizledim ama fayda etmedi.

Screenshot_20201128-204811_Chrome.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni telefonlarda kulaklık takıldığı zaman simgesi gözükmüyor. Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller - Kulaklık, bölümünden test yapabilirsiniz. Hata alırsanız kontrol edilmesi için servise götürün.
Donanınsal her hangi bir sorun yoksa incelemeleri için Members uygulamasından hata raporu gönderin.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Cihazı yeniden başlatın ve tekrar deneyiniz eğer sonuç gene aynısı ise Samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

En Yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlasınlar
Yavuz3
Active Level 3
Galaxy A

Kayseri'de yetkili servis varmı?

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Buradan kontrol sağlayabilirsiniz servis noktalarını
Yavuz3
Active Level 3
Galaxy A

Garip bir durum ama şu an kendi kendine telefon beklerken ekran açıldı kontrol ettiğimde kulaklık göstermiyor. Telefonu komple fabrika ayarlarına sıfırlasam değişen bişey olurmu sizce

Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A

düzelme ihtimali vardır ama kardeşim yedekleme yapmadan sıfırlama işlemini yapmamanızı öneriyorum çünkü verileriniz silinebilir

Yavuz3
Active Level 3
Galaxy A

Kulaklık takınca simge çıkmıyor bu telefonlarda simge olmuyormu peki hocam

0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni telefonlarda kulaklık takıldığı zaman simgesi gözükmüyor. Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller - Kulaklık, bölümünden test yapabilirsiniz. Hata alırsanız kontrol edilmesi için servise götürün.
Donanınsal her hangi bir sorun yoksa incelemeleri için Members uygulamasından hata raporu gönderin.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Maalesef yok. En yakın servis Ankara'da.