cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

kulaklık takılı değil ama takılı gözüküyor ne yapmalıtım

(Topic created on: 08-15-2023 08:48 PM)
234 Views
Ermanwolf
Active Level 1
Options
Galaxy A

telefondan ses gelmiyor sesi fullediğimde işaret turuncu oluyor ne yapmalıyım a31

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
7 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Bluetooth'dan bağlı gözüken cihazın üstüne tıklayıp bağlantıyı kesin.
0 Likes
Ermanwolf
Active Level 1
Galaxy A
Bluetooth kapali
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
0 Likes
Solution
Galaxy A
Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes
Ermanwolf
Active Level 1
Galaxy A
önceden düzelmişti simdi düzelmedi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Herhalde google asistan kulaklik isaretidir telefonu yeniden baslatin duzelecektie
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı sıfırlayın.
0 Likes