cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A30S güncelleme geldi ve...

(Topic created on: 05-07-2020 08:57 PM)
224 Views
mehmetropia
Active Level 2
Options
Galaxy A

4 gün önce A30S telefonuma güncelleme geldi. Daha hızlı, daha renkli hale geldi telefonum derken, bugün tam 2 kere aynı sorunu yaşadım.

Telefon durduk yere kapanıyor, uzun bir süre ekranda Samsung yazısı çıkıyor. Ancak elle müdahele ettiğimde açabiliyorum. Bunun sebebi nedir???
6 Comments
ozmmc95
Active Level 4
Galaxy A
bunun sebebi samsung un yeni telefon aldırma politikaları ilk aldığımız cihazları mahvedip yenisi aldırma için sağladı efor
mehmetropia
Active Level 2
Galaxy A
Bilemiyorum. Ilk defa böyle bir sorun yaşadım. Üstelik 4 aylık cihazım. Soğumaya başlıyorum neredeyse.
0 Likes
Solution
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
ayarlar cihaz bakimi 3 noktaya yiklayin sonra gelismis yeniden baslatma aciksa kapatin
mehmetropia
Active Level 2
Galaxy A
Söylediğiniz ayarı yaptım. Fakat bu özelliği telefonu aldığımdan beri kullanıyorum, şimdiye dek bir sorun yaramadım. Ne olduysa bi guncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum.
0 Likes
A50Realkinq
Active Level 10
Galaxy A
fabrika ayarlarina sifirlayin yada bidahakine güncellemeleri smart seitchten yapin isinma donma gibi hatalar olmuyoe 0 dan kurdugu icin otadan yazilim ustune yazilim kuruyo
Solution
burakoli
Active Level 4
Galaxy A
kardeşim güncelleme yaptıktan sonra telefonu sıfırlamadıysan bunu yapmanda fayda var sorunlar gidecektir 👍🏻