Original topic:

A30

(Topic created on: 09-11-2020 06:44 PM)
467 Views
mutlubey30
Active Level 1
Options
Galaxy A

a 30 ram nasil yükselir sistem aşırı ram tüketiyor ışlem yapmadan yarısından  fazlası  midesinde 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Mobil cihazlarda RAM ana karta gömülü olduğu için arttırma sağlanamıyor maalesef

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Android işletim sistemi fazla RAM kullanımına ihtiyaç duymaktadır. Kullandığınız sırada çalışan tüm işlemleri geçici olarak depolar ve sizin her an bu bilgilere ihtiyacınız olacağı varsayımıyla RAM içerisinde hazırda bekletilir.

Cihaz içerisinde ki, cihaz bakımı ile RAM temizliği yapabilirsiniz.

RAM'in oyun performansına çok bir etkisi olmuyor. Mobil oyunlarda çoğunlukla işlemci ön planda bulunuyor.

View solution in context

5 Comments
Solution
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Mobil cihazlarda RAM ana karta gömülü olduğu için arttırma sağlanamıyor maalesef
mutlubey30
Active Level 1
Galaxy A
hayır ya olan rami nasıl boşa çıkartır oyun için ram artira biliriz
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Yazılım güncellemelerinin hepsini yaptıysan ayarlardan cihaz bakımına girip pil kısmından uygulama güç yönetimine girip uyku modundaki uygulamalar kısmından offline oyunlar veya çeviri uygulamaları gibi **bleep** bildirim göndermesi gerekmeyen uygulamaları uykuya alabilirsiniz ardından yine cihaz bakımından hafıza kısmına girip şimdi temizleye basarsanız temizlik sağlayacaktır şu an benim A30 cihazımda 2.5 GB kullanım var ama bir takılma hissetmiyorum cihazımda
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Uygulamalarla işiniz bitince son uygulamalar kısmından tümünü kapata basarak kapatmanızı da öneririm
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Android işletim sistemi fazla RAM kullanımına ihtiyaç duymaktadır. Kullandığınız sırada çalışan tüm işlemleri geçici olarak depolar ve sizin her an bu bilgilere ihtiyacınız olacağı varsayımıyla RAM içerisinde hazırda bekletilir.

Cihaz içerisinde ki, cihaz bakımı ile RAM temizliği yapabilirsiniz.

RAM'in oyun performansına çok bir etkisi olmuyor. Mobil oyunlarda çoğunlukla işlemci ön planda bulunuyor.