cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30 ekran değişimi sonrası ekranda iz kalmasi ve çift dokun uyandırma calismiyor

(Topic created on: 03-30-2025 02:20 AM)
87 Views
byemirgul
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba dün telefonun ekranı kırıldı telefon yere düştü ve bende tanıdık bi telefoncuya gittim surekli gittiğim birisi ekran değiştirdim orda orjinal taktirdik ama şuna dikkat ettim ekrana cift dokunarak ekran uyandırma yapamıyorum ekranı kapatıyor çift tıkladığımda ama acmiyor birde ekranda köşe ve alt tarafta iz kaldı bu neden olabilir adama geri gittim o yokmuş bayramın üçüncü günü gel dedi neyden olabilir sizce teşekkürler 

8 Comments
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaşlar yeni telefon almayı bende düşündüm siz demeden deyim ama şuan bu yetiyor performans olarak bi süre daha kullanayım ilerde yeni daha güzel fp cihazlar çıkarsa alırım diye beklemedeyim birde yeni telefon bi tık aşar beni maddi olarak
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy A
Ya eski ekranın datalarını yenisine aktarım yapmadı ya da ekran amoled olmadıgı için çift tıklama çalışmıyor olabilir ya da ekran çin pazarından çıkma **bleep** bir ekrandır.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy A
Yüksek ihtimalle Datalarını aktarmadı aleti lazım onun
byemirgul
Active Level 4
Galaxy A
Ama cift tiklama kapatıyor ekranı birde ekran beyaz sayfada iken sol alt tarafta hafif bir şekilde ana sayfa logosu var başka uygulamadan kalmış gölge gibi bakalım nolcak umarım düzelir ekrana ayıptır söylemesi 2700 lira aldı orjinal diye ucuz istersen 1500e de var dedi orjinal yap dedim bilmiyorum umarım şu ekran düzelir adam akıllı yapar da birdaha uğraşmak
0 Likes
ers4
Active Level 6
Galaxy A
Servise gitmek her zaman daha iyi. Bir tık pahalı olabilir ama orijinal olur.
0 Likes
Galaxy A
Kardesim a30 ixin cok cok fazla almis senden boyle diyim samsung elma olsun xiaomi olsun asla disariya orjinal ekran satmiyorlar cikma olmadigi surece yenisini asla bulamazsin buyuk ihtimal ile orjinal diyip yansanayi takmistir a30un parmak izi ekrana gomulu iste ekran yan sanayi oldigi icin okumuyor cunku parmak izi sensorunun ustu kapalidir yansanayi ekranlarda orjanilinde aciktir yan sanayi ekranlarda direk arka katmaminda demir koruma var cizdigim yere bak anlarsin cizdigim orjinal ekran digeri yan sanayi anlarsin zaten 1743300222544.jpg1743300222566.jpg
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy A
Hocam Samsungun kendi servisi daima orjinal ekranmı takıyor acaba ? Allah Korusun telefona felan birşey olursa belki işimize yarayabilir bu bilgi.
Meto_61
Active Level 3
Galaxy A
Markaların yetkili servislerine sordum. Yetkili servis harici hiçbir yerde orijinal parça olmuyor. Seni yemişler. Serviste Istanbul,Ankara,Izmir'de olur genellikle. Bu şehirlerde yaşamıyorsan kargoyla gönderebilirsin telefonunu.
0 Likes