cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A30 Android 10

(Topic created on: 01-09-2020 12:41 PM)
308 Views
Mertt
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selam arkadaşlar guncellemeye 1 hafta kaldi sizce 1 hafta icinde gelir mi veya son gun mu gelir veyahutta 16 ocagi gecermi guncellemenin gelmesi ben 16 ocagi gececegini dusunuyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mertt,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

A30 cihazlarımız için yeni yazılımın, an itibariyle 16 Aralık 2019 - 16 Ocak 2020 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göredeğişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Enialis
Active Level 3
Galaxy A
geçebilir de neticede ayın son günü de olsa gelicek bırakalım daha stabil hale gelsin acele etmeyelim derim.
dbkr
Active Level 1
Galaxy A
bu gidişle ayın 16 sını geçebilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
güncelleme çıktı zaten de Türkiye ye ne zaman gelir bilinmiyo
#D
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mertt,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

A30 cihazlarımız için yeni yazılımın, an itibariyle 16 Aralık 2019 - 16 Ocak 2020 tarihleri arasında sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göredeğişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kopyala yapıştır aynı şeyler bide bunlar yazınca forum kapanıyoya sinir oluyorum
0 Likes