cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A24-Güç Tasarrufu Modu

(Topic created on: 08-31-2024 02:07 PM)
184 Views
SevimsA24iz
Beginner Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum, ben telefonumu hep "Güç Tasarrufu Modu" açık olarak kullanırım bazende açık olarak oyun oynarım(çok yüksek oyunlar değil), bu bataryama(Pilime) veya telefonuma günlük kullanımda ya da arada bir oyun oynarken zararı var mıdır? Pil ömrünü azaltır mı?

Şimdiden teşekkürler.
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güç tasarruf modunun bataryaya herhangi olumsuz bir etkisi mevcut değil ancak ağır oyunlar oynayacağın zaman veya ağır programlar kullanacağın zaman bu modu kapatman daha iyi olacaktır
SevimsA24iz
Beginner Level 5
Galaxy A
Önceden bataryam daha yavaş bitiyordu şimdi daha çabuk bitiyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum güncellemelerden sonra mı oldu emin değilim ama bu konudanda kaynaklanıyor olabilir diye sormak istedim. Geri bildiriminiz için de ayrıca teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim 😊 güç tasarruf modunda işlemci frekans hızı yüzde 70 de tutuluyor haliyle bu mod açıkken sende ağır bir işlem yaparsan pil daha çabuk tükenir çünkü işlemci tam yükte çalışmaz
SevimsA24iz
Beginner Level 5
Galaxy A
Evet mantıklı bu konuda daha dikkatli olmaya çalışırım. Bakayım biraz daha gözlemleyip geri dönüş yaparım size Tolga bey. Teşekkürler tekrardan 🥰
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim 😊🙏