cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A24 Buglar

(Topic created on: 06-18-2025 06:40 PM)
167 Views
Umut14
Active Level 7
Options
Galaxy A

- Kilit ekranında şarj animasyonu yok

- Ekran kapalıyken şarja takınca animasyon solda veya sağda çıkıyor ortada değil
20 Comments
Umut14
Active Level 7
Galaxy A
Bu arada şaşırtıcı bir şekilde pil ömrüm çok iyi (Alır almaz wipe cache yaptım)
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran kapalıyken şarja takınca NowBar sağa sola ekran yanığını engellemek için hareket eder.

Animasyondan katınızda NowBar sadece tek seferlik gösterilir
0 Likes
Umut14
Active Level 7
Galaxy A
Evet hatta AOD'de böyle kayiyor ama o animasyon zaten 5 saniye kaliyor ekranda
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
NowBar sürekli ekranda kalan birşey değildir
0 Likes
Umut14
Active Level 7
Galaxy A
Now Bar'ın ne olduğunu çok iyi biliyorum ve desteklediği uygulama çalışıyor ise kilit ekranında kalır ayrıca AOD ayarlarında Now Bar'ı göster var ve hep ekranda kalıyor o ayar ile. Benim sorunum madem sizin de dediğiniz gibi sürekli ekranda kalmıyor neden ekran yanığını önlemeye çalışıyor?
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Bu ve buna benzer ayarlar NowBar'ı sürekli aktif yapmaz. Şarja takılır belirli süre kalır sonra kaybolur. Sadece müzik ses kayıt ve spor bilgilerinde aktif kalır. NowBar sadece Şarj Animasyonu demek değildir. Müzik dinlerken sürekli aktif duran NowBar yanığı önlemek amacıyla Şarj farketmeksizin kendini sağa sola atar1750262005563.jpg
0 Likes
Umut14
Active Level 7
Galaxy A
Tamam da zaten max 5 saniye sonra gidiyor zaten sadece şarj animasyonu için neden kayıyor
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Mevzu burda Şarj animasyonu değil. NowBar. Şarj animasyonu hareket etmiyor. NowBar hareket ediyor. NowBar tek bir yazilim. Müzik içinde, spor içinde Şarj içinde tek bir sefer kodlanmış hepsini içine alan bir sistem. Şarj animasyonu hareket etmiyor NowBarın kendisi hareket ediyor
Umut14
Active Level 7
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes