cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10s Dokunmatikte bazen sorun yaşıyorum

(Topic created on: 06-29-2020 12:48 AM)
187 Views
burakoli
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle hayırlı geceler diliyorum hepinize. Gün içerisinde yaklaşık 10-15 defa dokunmatik sorunu yaşıyorum. Kırılmaz cam vs kullanmıyorum şuan. Yaşadıgım sorun şu ki durup dururken bir anda bastığım yer algılamıyor ve uzun basarsam(1-2 saniye) algılıyor. Ekranı kilitleyip açarsam düzeliyor. Dokunmatik sorununu yaşarken zorda olsa interaktif kontrole gidiyorum ve ekran stabil durumda sorunsuz görünüyor. Bu neden olabilir bir çözümü varmıdır yardımcı olur musunuz ?

5 Comments
nuvanda
Active Level 4
Galaxy A
ayarlar kısımında hassasiyeti arttır seçeneği var istersen onu deneyebilirsin.
0 Likes
burakoli
Active Level 4
Galaxy A
a10s te yok
0 Likes
nuvanda
Active Level 4
Galaxy A
Öyle durumlarda telefonu sıfırlayın diyor yetkili servisler eğer öylede olmazsa servise göndermeyi tercih etmelisin.
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim o olay bendede var maalesef pubg gibi oyunlarda telefonu duvara fırlatmaya kadar sinirlendiriyor galiba en sorunlu modeli bu
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba burakoliA10s,

Ben Siyah, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes