- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-25-2020
07:25 AM
(Last edited
05-25-2020
07:29 AM
by
user0000011111
) in
Merhabalar; A107 telefonu yakın zamanda anneme almıştık. Kurulum yaptıktan sonra uygulama yöneticisinde " MMI GROUP " diye bir uygulama gördüm. Kaldır seçeneği yok, devre dışı bırakılmıyor. Fazla uğraşmadım. Şimdi bende A10s telefon alıp kurulumda yine görünce araştırdım. Ama hiç bir yerde (yabancı forumlar dahil) bu uygulamaya dair bisey bulamadım. Sadece bir yerde mmigroup reklam virüsü diye bir konu var ama cihaz samsung değil. Özel erişimde wifi kontrol izni açık. Bir de aşağıya foto ekliyorum o izinler. Nedir bu MMI GROUP ? MMI kodları ile bir ilgisi varmıdır ? Virüs olabilir mi gerçekten ? Kafama takılmasının en büyük nedeni hiç bir bilgi yok, mmigroup yazınca nete virüs ile ilgili yazılar çıkıyor hep.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 02:22 PM in
Galaxy AMerhaba BosMüşteri,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2020 09:42 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2020 10:53 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2020 03:02 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2020 02:33 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-25-2020 03:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 02:43 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 02:22 PM in
Galaxy AMerhaba BosMüşteri,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD