cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A10S KURULUM İLE GELEN UYGULAMA

(Topic created on: 05-25-2020 07:25 AM)
4933 Views
AntiBosMüşteri
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhabalar; A107 telefonu yakın zamanda anneme almıştık. Kurulum yaptıktan sonra uygulama yöneticisinde " MMI GROUP " diye bir uygulama gördüm. Kaldır seçeneği yok, devre dışı bırakılmıyor. Fazla uğraşmadım. Şimdi bende A10s telefon alıp kurulumda yine görünce araştırdım. Ama hiç bir yerde (yabancı forumlar dahil) bu uygulamaya dair bisey bulamadım. Sadece bir yerde mmigroup reklam virüsü diye bir konu var ama cihaz samsung değil. Özel erişimde wifi kontrol izni açık. Bir de aşağıya foto ekliyorum o izinler. Nedir bu MMI GROUP ? MMI kodları ile bir ilgisi varmıdır ? Virüs olabilir mi gerçekten ? Kafama takılmasının en büyük nedeni hiç bir bilgi yok, mmigroup yazınca nete virüs ile ilgili yazılar çıkıyor hep.

image

image

image

image

image

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BosMüşteri,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Hâwling
Active Level 1
Galaxy A
Bende de yüklü
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Büyük ihtimal tüm MMI kodlarını içinde barındırıyor.
0 Likes
Galaxy A
O ihtimali de düşünüp mmı kodları denedim bir çoğu işlev görmedi telefonda.
0 Likes
Galaxy A
son şarjdan sonra %28 şarj kullanmış önemli birşey galiba
0 Likes
Galaxy A
İşte benim de tam bu noktada takılıyor kafama, madem ki önemli bişey neden hiç bir yerde bilgi yok. Ben hem şarjı tükettiğinden hemde ne olduğu belirsiz olduğu için ön bellek ve veriyi sildim. Bakalım bir eksiklik olacak mı telefonumda belki oradan bisey buluruz.
0 Likes
Galaxy A
bir değişiklik farkederseniz bilgilendirir misiniz?
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BosMüşteri,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes