cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A serisi

(Topic created on: 11-16-2024 03:59 PM)
490 Views
OMRYZC
Active Level 7
Options
Galaxy A

A serisi alıp mutlu olan var mı? Eğer cevabınız evetse kaç sene veya kaç ay kullandınız? Uzun vadede mutluluk sunar mı?

52 Comments
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
🙏🙏
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önceden bende A51 kullandım A54 aldım ama bakıyorum da A54 e düşman oldular S23 ultra A54 S23 FE A54 fotoğraf karşılaştırma kıyaslama yapıyorlar ve aşırı komikler birde hava atıyor kalite den performans dan kontrast dan bahsediyor biri amiral gemisi biri orta segment kıyaslama yapmak bile yanlış A serisi S serisi bir değil aynı değil özellikleri farklı ve ben kibarca anlatıyorum anlamıyor arkadaşa ve yine devam ediyor
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Şahin abi biraz öyle😂😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Abi deme kusacağım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yahya sana katılıyorum 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 ü fotoğrafa kötü diyor işte hava atıyor S23 ultra güzel çekiyor ya işte performans dan bahsediyor kaç kere söylüyor kaç aydır artık sıkıldım
0 Likes
EmrYlmz
Active Level 7
Galaxy A
Saygımdan abi diyorum yoksa bende demem😂 Maalesef bazı insanlar takıntılı olabiliyor takma kafana sen😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Galaxy A12 Kullanıyorum 3 Yıla Yakın İşimi Görüyor Açıkçası 😊👍
0 Likes
Galaxy A
telefondan ne beklediğine bağlı. eğer sürekli oyun oynuyorsan, üst düzey programlar vs kullanıyorsan, profesyonel düzeyde fotoğraf/video çeksin diyorsan A serisi sana yetmez. ama oyun oynayan biri değilsen, günlük işlerin için bir telefon arıyorsan A serisi gayet yeterlidir. ben oyun oynayan biri ve çok fotoğraf çeken biri değilim. Mart ayından beri A54 kullanıyorum ve memnunum
YunusG
Active Level 8
Galaxy A
Genel olarak sosyal medya ve hafif oyunlar oynayan birisi için rahatça uzun seneler gider. İlk senelerde biraz daha ağır oyunları oynatıyor. Sonraki senelerde ise hem ağır oyun oynamayı, hem de "artık güncelleme ne zaman gelecek" derdinizi yavaş yavaş unutturacak. Belki sonraki cihazlarında düzeltirler. Belki biraz daha pahalı olan S serilerini görmesem memnun kalabilirdim ama S20 FE'yi görünce bile telefondan soğuyorum. Kumlu ekran yok, kamera daha iyi, oyunlarda daha akıcı. Oyunlarda akıcılık konusunda ise sonraki sürümlerde daha akıcı, daha verimli bir yazılım sunarlar ise geçebilir. Bendeki cihaz A55. Daha önce A51 de kullandım.
0 Likes