cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A 71 hızlı şarj problemi

(Topic created on: 06-27-2021 09:33 PM)
405 Views
HakanHüseyin
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba;

Telefonumu şarja taktığımda 1 saat 16 dk da şarj olacağı yazıyordu. Ortalama 50 dk sonra baktığımda şarj olmasına hala 57 dk olduğu yazıyordu ve bununla orantılı şarj olma yüzdesi de azdı. Şarj aletini çıkarıp taktıktan sonra 10 dk sonra telefona baktığımda şarj olma süresi kaybolmuştu. Sadece şarj yüzdesi görünüyordu. Tekrar şarj aletini çıkarıp taktım ve şarj olma süresi geri geldi ama yine çok yavaş şarj oldu. Telefonu aldığımdan beri ilk defa böyle bir şey yaşadım. Sorun son yapılan güncellemelerle alakalı olabilir mi???
10 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
O tuhaflik her ciyazta var size onerecegim bu uygulama uzerinden geri bildirim gonderin
HakanHüseyin
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba bunu nasıl yapabilirim . Yardımcı olur musunuz,
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bu uygulama uzerinden yardim al bolum den al kisimda geri bildirim yeri var ordan yapa bilirsin
azar2121
Active Level 3
Galaxy A
Bende galaxy m51 kullanıyorum senin yaşadığın sorunun aynısı bende yaşıyorum misal telefonu %15te şarja takıyorum domasına 1saat 40 dakika yazıyor ama bakıyorsun birden şarj olması süresi kayboluyor ve yavaş şarj oluyor üstüne üstün ısınıyor bende şarjdan çıkardım biraz bekledim sonra taktım şarj dolma süresi geri geldi sonra gene gitti ve telefon 2 saat küsür doldu ben ısınma kaynaklı olduğunu düşünüyorum servise verdim bataryayı ve şarj söketini değiştirdi ama değişen bişey yok ayni
HakanHüseyin
Active Level 3
Galaxy A
Telefonu alalı daha 2 ay oldu. Servise de vermek istemiyorum bu kadar kısa sürede
Yazılımsal bir sorun da olabilir diye düşünüyorum ama inşallah düzelir kendiliğinden yoksa gerçekten hayal kırıklığı yasayacağım
azar2121
Active Level 3
Galaxy A
Bencede yazılımsal bir sorundur dediğin gibi inşallah düzeltirler
0 Likes
ciobaba
Active Level 3
Galaxy A
Şarj seviyesi yükseldikçe telefona zarar gelmemesi için adaptör gelen akımı azaltır bundan dolayı %100 seviyesine ne kadar yaklaştıkça şarj olma süresi ters orantı olarak artacaktır. Süre verip vermemesine gelirsek süreyi belli bir zaman sonra gosterecektir
0 Likes
HakanHüseyin
Active Level 3
Galaxy A
Ama sıkıntı bu zamana kadar böyle bir sorun yoktu. Normal verdiği sürede şarj ediyordu. Bugün böyle bir problem yaşandı
0 Likes
ciobaba
Active Level 3
Galaxy A
Ozaman telefona hard reset atmayı öneririm güncellemeden sonra oluşmuş olabilir. Eğer bu cözüm de olmazsa batarya şikayetinizi söyleyip servise vermenizi tavsiye ederim