cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

5 günlük a05s pil gösterge arızası

(Topic created on: 10-21-2024 06:56 PM)
164 Views
akif3718
Active Level 1
Options
Galaxy A
5 gün önce satın almış olduğum samsung galaxy a05s telefonumu %100 şarj ettiğimde şarj göstergesi cihazı kullanmama rağmen takılı kalıyor.Daha sonra cihazı yeniden başlattığımda şarjım %8-10 miktar azalıyor.Cihazı bu sorundan dolayı bir kere sıfırladım ancak durum aynı,üstelik donanım test modunda bataryayı test ettiğimde sorun da gözükmüyor.Sorunuma çözüm bulabilirmisiniz??

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlk bir hafta 10 gün batarya kalibrasyon sürecinde oluyor bu süre zarfında bu tarz problemlerin olması normal ondan sonra düzene giriyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bir yeniden başlatma ile şarjın en az %8 azalması normal değil İlk defa duydum böyle bir şeyi
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Samsung tabletim de var tab a9 plus onda hiç böyle bi sorun yaşamadım
0 Likes
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Yani cihazı normal şekilde şarj etmeye devam mı edeyim şuan %80e kadar dolduruyorum pil koruma modu açık şekilde
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Alalı çok olmamış geri iyağde edin bence
0 Likes
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Ya işin ilginci batarya normal seviyede tüketiyor ama bu tüketim göstergeye yansımıyor kapatıp açarsam ancak görebiliyorum gerçek değeri bunu sadece tam şarj seviyesindeyken yapıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aslında şöyle bir şey yapın %0'a kadar şarjını indirin sonra yüzde yüze kadar doldurun düzenim Olmazsa geri iade edin dediğim gibi bu dediğim yöntemle pili karibre edeceksiniz Belki düzelir
0 Likes
akif3718
Active Level 1
Galaxy A
Onu da yaptim duzelmedi ne olduysa gece sarjdayken yazilim guncellemesi yapti ondan boyle bi durum olusmus olabilir mi acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bilmiyorum belki olabilir
0 Likes