cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4000₺ altı telefon önerisi

(Topic created on: 12-30-2020 09:21 AM)
67 Views
ProfesorSüleA20
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar 4000 lira bütçemiz var ve samsung almayı düşünüyoruz. Ne önerirsiniz?

16 Comments
Galaxy A
aynen
Galaxy A
Kesinlikle a71
yusem
Active Level 6
Galaxy A
üstüne 1000 tl daha koyup s10 plus alabilirsin ama bilemem 🥰
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
4 bin alti demis :) bide 1000 tl ekleyin diyonuz 😂
TabS7Plus
Active Level 3
Galaxy A
m serisinin arayüzleri one ui core diye geçer a,s,ve note serileri gibi her ay güvenlik güncellemesi almazlar misal note 8 gibi android 10 almayacak telefona android 10 ve one ui 2.0 ile gelen başka cihazlarda arama özelliğini getirdi geçen ay güncellemeyle bunu asla m serilerinde yapmaz samsung aynı xiaomi'nin redmi alt markası gibi düşünün bir nevi üvey evlat m51 ram pil snap işlemci görece kaliteli ekranla akıl çelebilir ama 1000 tl daha bulup fırsatla s10+ almak daha cazip zannımca.
mustafa066666
Active Level 6
Galaxy A
s8+ ya da biraz daha üstüne koyup s9 bence a veya m serilerini alma topluluktaki nerdeyse tüm sorunlar a ve m serilerinden çıkıyo çünkü
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy A
oyun oynayacaksan A71 almalısın ama arada bir girer 2 3 el atar çıkarım diyorsan A51 de işini görür gereksiz fazladan para vermessin. Buarada cihazı alırken benim arastırdığıma göre internetten alanlarda dahafazla hata çıkabiliyormuş nakadar doğrudur bilmem ama ben aldım şuan hiç sorun yaşamıyorum.
0 Likes