cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY A71

(Topic created on: 02-17-2022 09:43 AM)
656 Views
YUSUF
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Neden a51 ve a52 ye öncelik taniliyor ki anlamiyorum 😐
9 Comments
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
70 li seriler üvey evlattır
Galaxy A
Cidden ya aynı davranış
parlaklapina
Active Level 5
Galaxy A
Bir önce ki nesil (A71), bir sonra ki nesil den (A52) daha önce işletim sistemi güncellemesini alması biraz ütopik gözüküyor. A72 10 gün erken almıştı Android 12 güncellemesini baz model A52 den. A51 & A71 konusun da mantık zorlayan politikalar izleniyor gibi, son kullanıcı nazarın da tabi. Şahsi düşüncem A5x serileri genel de kurumsal model olarak değerlendiriliyor, bunun etkisi olabilir. Sağlıklı günler diliyorum
Galaxy A
Aynen a50de oyleydi mesele 3.1 i alirken a70 sonradan aldı neden hızlı ve seri telefona ilk öncelik gelmiyorda düsuk serilere başta olmak uzere sonradan gelior..
parlaklapina
Active Level 5
Galaxy A
Düşük seri demek yanlış bir yargı olur. Tek donanım bazlı düşünmemek lazım. Artık birbirlerinin aynısı veya çok yakın performans veren işlemciler tercih ediliyor. Tümegenel detay ve özellikleriyle A5x ve A7x serileri Orta / Orta Üst segment olarak değerlendirilir.
Fevream
Active Level 1
Galaxy A
Benimki A51 bana henüz gelmedi 😢
parlaklapina
Active Level 5
Galaxy A
Samsung Türkiye garantili cihazınız için,

22 Şubat - 22 Mart tarihleri arasın da Android 12 güncellemesini bekleyebilirsiniz.
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
51-52 nin kullanıcısı daha çoktur, akabinde şikayetler de daha çoktur. "Bir an önce güncelleme verelim de, ağızları kapansın" diyorlardır.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

50 serisi samsung orta segment cihazları arasında önemsediği seirisidir çünkü alması biraz daha kolay diğer üst A serileri göre birde en çok A5x serisi satılır ve kullanıcılarına bir tık daha önemsenilir ama tabiki sizin cihazlarda aynı Güncellemeleri alıyor bun da hepimiz hem fikiriz

Farkındaysanız A50 ve A52 cihazları aylık güncelleme programında güncellemeye almaya devam ediyor