cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

⚠️SAMSUNG PİL SAĞLIĞI ÖĞRENME⚠️

(Topic created on: 04-12-2022 07:49 PM)
69973 Views
RegaipKARCI
Active Level 3
Options
Galaxy A

Samsung Müşteri Hizmetlerini Aradım Ve Smart Tutor Uygulaması Üzerden Benim Cihazıma Uzaktan Erişim Sağladılar Ve Pil Durumumu Sordum Ve Bana Telefonumu 310Kez Şarj Ettiğimi Ve Pil Sağlığında %97 Olduğunu Söyledi Ve Ne Zaman Pil Sağlığı Öğrenmek İstersem Uzaktan Erişmle Cihazıma Bağlanıp Öğrenebileceğimi Söylediler Peki Gelelim Esas Mevzuya Müşteri Hizmetleri Uzaktan Erişmle Bağlanıp Pil Sağlığının %97 Olduğunu Biliyorda Biz Neden Telefondan Öğrenemiyoruz.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba RegaipKARCI,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test yaparak pilinizi siz de kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy A
Müşteri hizmetleri tahmini bir yüzde veriyor, bu tabiki de kesin bir yüzde değil unutmayalım.
Cihazda sarj sırasında aşırı ısınma gibi durumlarda sarjın zorlanması pili aşındırır, yani kaç kere sarja taktığımdan çok cihazın sarj sırasındaki durumu da önemlidir.

Belki Samsung şirketi bunu kesin ve tam olarak belirleyemediği için böyle bir uygulama yapamamış.
Ki müşteri hizmetleri tahminen bunları söylüyor, batarya bilgisi olan birine de sor kaç kere sarja taktığını söyle tahminen verir.
Size verdiği yüzde sarja takma sayınıza göre olabilecek en yüksek yüzde. Yani verdiği yüzdeden daha düşük olma ihtimali yüksek.

Samsung, İphone gibi böyle bir şey yapmalı evet katılıyorum.
Ama sadece Müşteri hizmetlerinin sadece sarj sayısına göre yüzde aralığındaki olabilecek en yüksek yüzdeyi vermiş, daha düşük olma ihtimali muhtemel.
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
Ben bir kere cihazı elden servise vermiştim. Ords cihazı bir tablete bağladılar. Muhtemelen standart kullanıcının ulaşamayacağı bazı özel programlarla belli şeyleri görebiliyorlar. İsterseler bir yazılım güncellemesiyle bunu sistemde görülebilecek hale getirirler bence. Mesela ben şu an kore versiyonu note 20 ultra kullanıyorum. Bu cihazda ilk kez telefon ne zaman kullanılmış yazıyor.
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba RegaipKARCI,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test yaparak pilinizi siz de kontrol edebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes