cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şarj problemi yaşayanlar

(Topic created on: 05-05-2023 05:14 PM)
212 Views
erhangzr
Active Level 3
Options
Galaxy A

Mrb arkadaşlar şarj problemi yaşayan arkadaşlarlar için evinde wifi olanlar wifi aramasını açıp telefonu uçak moduna alsın şebekenin harcadığı çekim gücü kalktığı için min 1 saat **bleep** ediyor batarya bilginiz olsun denendi test edildi

10 Comments
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Müdür ben onlarin kralini yapiyorum ama son guncellemede firmware dosyasi mi skntili neyse artik, bak ben adb ile gerkesiz butun uygulamalari rootsuz falan sildim telefondan , note 20 ultra kullaniyorum bu 5. Note serisi telefonum ama yok son guncelleme genel olarak perisan etti isinma problemi olmaya basladi telefonda
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Hep beraber buraya yazarsak mutlaka bibara guncelleme olsun bir sey yapacaklardir. Kullanilmiyor boyle.
erhangzr
Active Level 3
Galaxy A
Valla ben yeni telefon alırsam eğer kutudan neyle çıktı onunla kullanıcam artık güncelleme yaptıkça telefonları bitiriyorlar maalesef
Polat38
Active Level 4
Galaxy A
Ben iyice ikna oldum artik özellikle skntili guncellemeler gonderdiklerine bozuyorlar resmen telefonu boyle bir sacmalik olamaz. Dusun ben ucak moduna alip wifi aramasini aciyordum hatta rutinlerde otomatik o benim. Ucak moduna alinca direkt wifi acar. 10 saate yakin ekran suresi aliyordum tek sarjla bekleme 30 saati goruyordu 1 önceki guncelleme super otesiydi batarya konusunda. Downgrade de yapamiyorum guvenlik bilmem neleri guncellendigi icin. Seytan diyor at root çak custom romu oyle kullan kurtul şu samsungun stock romundan.
verado
Active Level 7
Galaxy A
Selam 5000 mah batarya kullandığım telefon 5.1 güncelleme aldım İlk 5 gün sonrası hersey aynı sorun yaşamadım.
Oyun oynuyorum ortalama günde 5 saat ara ara telefonu dinlendiriyorum
İnt de bayağı sörf yapıyorum
YouTube video seyrediyorum.
Ortalama baktığımda sorun yok
Şarj ederken telefonu kapatıyorum int dahil
Yada uçak modunda şarj ediyorum.
Ama çok araştırıp almistim telefonumu Snapdragon 778G harika bir işlemci
Ortalama karşılığı 695 Snapdragon islemci
Çok memnunum
Şimdi 4 işlemciyi kontrol ediyoruz
1 - SD 778 5000 MAH BATARYA
2 - SD 695 5000 MAH BATARYA
3 - DIMENSTY 1080 5000 MAH BATARYA
4- DIMENSTY 920 5000 MAH BATARYA
4 gün denemesinde SD 778 % 15 Batarya daha az tüketiyor
Arkasından 695 SD Geliyor
İlerleyen 15 gün ortalasini göreceğiz

erhangzr
Active Level 3
Galaxy A
Telefon nedir onuda yazarmısin bizim.telefonlar 6 senelik ondan bu bilgiyi paylaştım.😁😁
0 Likes
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Dün batarya çok bitince en son bataryayı kalibre ettim. Ancak bataryanın içinde telefonu açacak kadar gücün olmaması gerekiyor.
0 Likes
erhangzr
Active Level 3
Galaxy A
Onu da yapmak sıkıntı diyorlar herkes bişeyler söylüyor denemek.lazim aslinda
0 Likes
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy A
Hem yeni hemde eski cihaz için deneyeceğim
0 Likes