cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A20S güncellemeden sonra şarj problemi

(Topic created on: 08-05-2021 07:26 PM)
528 Views
cerkesemre
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, telefonum galaxy a20s ve yazılım güncellemesinden sonra şarjım %65 geliyor ve biranda şarjı kesiyor fişe bağlı olduğu halde, şarj cihazımı dahi garanti dahilinde değiştirdim fakat problem devam etmekte. Aynı problemi yaşayanlar varsa yorum yapabilirmi ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

A20s kullanıcıları bu problemleri yaşananlar mevcut durumun incelenebilmesi için

Samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8

View solution in context

Solution
Galaxy A
MERHABA BU SORUN TÜM A20S TURKİYE CİHAZLARINDA VAR VE BU SORUNU GÜNVENLİK GÜNCELLEMSİ İLE DÜZELİR YORUMUMU ÇÖZÜM OLARAK KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

View solution in context

8 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

A20s kullanıcıları bu problemleri yaşananlar mevcut durumun incelenebilmesi için

Samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8
Solution
Galaxy A
MERHABA BU SORUN TÜM A20S TURKİYE CİHAZLARINDA VAR VE BU SORUNU GÜNVENLİK GÜNCELLEMSİ İLE DÜZELİR YORUMUMU ÇÖZÜM OLARAK KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
vérdaisil
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Membersta hata raporu göndermeni tavsiye ederim + bir sonraki güncellemeyi bekleyin.

İyi günler😊
cerkesemre
Active Level 2
Galaxy A
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim, güvenlik güncellemesi nezaman gelir bilgisi olan varmı ?
0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba
Cihazınızı sıffırlayın sanırım yazılımsal 1 hata var
Fabrika ayarlarına sıffırla kısmından cihazı sıffırlayın
Sorun devam ederse samsung mnbrs uygulamasından
Hata raporu gönderin samsung çalar size dönüş yapar
cerkesemre
Active Level 2
Galaxy A
Olumlu olumsuz geri dönüş sağlamıyorlar daha önce birçokkez gönderdim ama nafile.
0 Likes
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Cihazınızı sıffırlayın fabrika ayarlarına sıffırla
Kısmından sıffırlayın cihazı düzelmezse garanti
Belgesiyle birlikte servise gönderin
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Bu sorun global bir sorundur. Benim A20s'imde farklı bir ülkenin yazılımı yüklü. Fakat bende de aynı sorun var. Gelecek güncelleme ile çözülmesini ümit etmekten başka şansımız yok. Sıfırlamakta işe yaramıyor. İyi akşamlar 😊