cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Şarj hızlı mı bitiyor, garantiye göndermeli miyim?

(Topic created on: 12-03-2024 02:11 AM)
270 Views
NevfelBera
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galaxy A55 5G kullanıyorum ve oyun oynamasam bile her 1 saatte %10 şarj gidiyor. Normal mi, garantiye göndermeli miyim. Daha 1 hafta olmadı telefonu alalı. 0 aldım. 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
raivernn
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz İlk alindiginda 1 2 hafta hızlı gider sonra normalleşir batarya sorun yoktur normal

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni ve sıfır aldığınız için yaklaşık 10 gün sizin kullanımınıza göre optimize olur sonrasında düzelecektir herhangi bir sorun yok

View solution in context

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim bende 2 ay olmak üzere yeni aldım ilk haftalarda aynı sorun bende de vardı şuan %80 şarj ile ortalama 8 saat süre alıyorum endişe edecek bir durum yok şarj aletlerinin orijinal olmasına da dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız

View solution in context

6 Comments
Solution
raivernn
Active Level 6
Galaxy A
Cihaz İlk alindiginda 1 2 hafta hızlı gider sonra normalleşir batarya sorun yoktur normal
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni ve sıfır aldığınız için yaklaşık 10 gün sizin kullanımınıza göre optimize olur sonrasında düzelecektir herhangi bir sorun yok
NevfelBera
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkür ederim 🙏
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim bende 2 ay olmak üzere yeni aldım ilk haftalarda aynı sorun bende de vardı şuan %80 şarj ile ortalama 8 saat süre alıyorum endişe edecek bir durum yok şarj aletlerinin orijinal olmasına da dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız
meteA35
Active Level 8
Galaxy A
1 saatte 10 şarj gayet normal