cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

İnstagram karanlık mod sorunu lütfen yardım

(Topic created on: 05-27-2022 12:37 AM)
1424 Views
isyev
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar telefonda karanlık mod mevcut ama instagram da aydınlık mod kullanıyorum ama instagramda mesajlara girip çıktigimda instagram hata veriyor yarısı beyaz yarısı siyah falan oluyor.. Kapatıp tekrar girdiğimde beyaz mod sorunsuz çalışıyor.. Bunun çözümü var mi? Çok sıkıldım bundan.. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
İnstagram uygulamasının verilerini silip telefonu yeniden başlatmayı deneyin Düzelmezse geliştiriciye geri bildirim gönderin

View solution in context

Solution
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle Instagram uygulamasının verilerini silmeyi deneyebilirsiniz.
Instagram uygulamasının verilerini silmek için: Ayarlar>Uygulamalar>Instagram uygulamasını bulun>Kullanım kısmından "Depolama" seçeneğine giriş yapın>Sol alttan "Veriyi sil" diyerek veriyi silmiş olursunuz.

Yeterli olmazsa uygulamayı cihazınızdan sil-yükle yapıp bir daha deneyin.

Bu da yeterli olmazsa uygulama geliştiricisine "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.

Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

7 Comments
vedat3
Active Level 5
Galaxy A

O bende bende olmuştu kendiliğinden öyle

0 Likes
isyev
Active Level 4
Galaxy A
Çözümü yok mu?? 11 de öyle yoktu BU 12 güncelleme ile oldu artık
0 Likes
vedat3
Active Level 5
Galaxy A

Sen karanlık modu aldın mı karanlık modu yu kapat instagramı tekrar gir beyaz çıkıyorsa

0 Likes
isyev
Active Level 4
Galaxy A
Kapatıp girdiğim de sorun yok. Ama karanlık açıp instagram beyaz tema açtığımda sorun oluyor
Solution
Galaxy A
İnstagram uygulamasının verilerini silip telefonu yeniden başlatmayı deneyin Düzelmezse geliştiriciye geri bildirim gönderin
Galaxy A
Tüm cihazlarda o sorun var
0 Likes
Solution
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle Instagram uygulamasının verilerini silmeyi deneyebilirsiniz.
Instagram uygulamasının verilerini silmek için: Ayarlar>Uygulamalar>Instagram uygulamasını bulun>Kullanım kısmından "Depolama" seçeneğine giriş yapın>Sol alttan "Veriyi sil" diyerek veriyi silmiş olursunuz.

Yeterli olmazsa uygulamayı cihazınızdan sil-yükle yapıp bir daha deneyin.

Bu da yeterli olmazsa uygulama geliştiricisine "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.

Teşekkürler, iyi günler dilerim