cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Önbellek Temizleyen En İyi Uygulama

(Topic created on: 09-06-2023 10:59 AM)
944 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Galaxy A

Sevgili *M12_user.. kullanıcı adı ile başlayan bir kullanıcının depolama alanı ile ilgili paylaşımımda yorumlarda bir uygulama önermişti, bugün indirdim ve denedim. Sonuç şaşırtıcı derecede iyi, 37Gb kalan depolama birkaç dakika içersinde tüm uygulamaların önbelleği temizlenerek +40Gb a çıktı. 

• Uygulama Adı; 1Tap Cleaner (Türkçe)

•Playstore uygulama görseli; 

image

12 Comments
Solution
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Önbelleği temizleyen uygulamalar gerçekten depolama alanı açısından büyük fayda sağlayabilir. 1Tap Cleaner uygulamasını denediğiniz için teşekkürler paylaşım için.

Bazı ek bilgiler:

- Önbelleği temizleme işlemi genellikle hızlıdır ancak bazen yavaş olabilir, sabırlı olun.

- Uygulamanın gizlilik politikasını ve eriştiği verilere dikkat edin.

- Önbellekteki verilerin gerekli olup olmadığına karar veremeyeceğinden, önbelleği tümüyle silmeyi önermem.

- Düzenli aralıklarla temizlemek yerine, depolama sıkıntısı yaşadığınızda kullanın.

- Birden fazla temizleme uygulaması yüklüyse, bunlardan sadece birini kullanın.

1Tap Cleaner'ın sizin için işe yaradığını duymak sevindirici. Ancak yukarıdakileri de akılda tutarsanız daha verimli sonuçlar alabilirsiniz.
sepyadam
Active Level 10
Galaxy A
Evet her cümlemize katılıyorum, bu işlemi bugüne kadar hep manuel olarak yaptım, bu uygulama ile bu kadar hızlı ve detaylı bir temizlik benim hoşuma gitti. Fakat farkettim ki Call of Duty oyununda silah kaplamaları, haritalar gibi birkaç yer silinmiş, oynanışa engel değil tabi ki ve benim için ekstra birkac harita yerine ekstra 1-gb daha kıymetli. Yorumun için teşekkürler.
Galaxy A
Telefonu yavaşlatır mı peki
0 Likes
HasanS22
Active Level 6
Galaxy A
Hayır, aksine hızlandırmasına sebebiyet verir.
0 Likes
sepyadam
Active Level 10
Galaxy A
Ve şuan farkettim bildirim paneline tuş olarak atayabiliyor ve ne kadar önbellek biriktiğini görebiliyoruz. Hoşuma gitti gerçekten..Screenshot_20230906_110105_Instagram.jpg
sabırekren
Active Level 7
Galaxy A
Gerçekten harika bir uygulama m12 kullanıcısı Allah senden razı olsun bizi çok büyük bir dertten kurtardın
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Ücretli sürümü mü almak gerekiyor
0 Likes
sepyadam
Active Level 10
Galaxy A
Hayır ben ücretsiz sürüm kullanıyorum, sadece daha hızlı temizlemesini isterseniz altra turbo seçeneğini açıyorsunuz buda ücretli pro sürüme özel bir ayar fakat reklam seyredip turbo kullanabiliyorsunuz.
0 Likes
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy A
SD Maid SE açık ara en iyi uygulama bu konuda.
0 Likes