Resolved! Solved

Original topic:

ÖN KAMERA ÇOK KÖTÜ

(Topic created on: 12-12-2023 11:51 PM)
213 Views
Burçin
Active Level 1
Options
Galaxy A

Daha 1 saat önce Samsung A34 5g telefon aldım sıfır kapalı kutu ön kamerası benim 10 sene önce kullandığım telefondan daha kötü resmen ilk defa Samsung un ön kamerasını bu kadar kötü görüyorum görüntülü görüşmelerde de ne kadar kötü olduğunu gösteriyor

14 Comments
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy A
Evet doğrudur ön kamera olarak da çok iddialı bir telefon değil lakin jelatini sökerken elin değmişse bile kirlenebilir ve kötü görüntü oluşturabilir.
Kendimden biliyorum
Burçin
Active Level 1
Galaxy A
Anladım tamam teşekkür ederim
mbozkurt
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederim güzel günlerde kullanın
sercana345g
Active Level 3
Galaxy A
Bosuna ugrasma goruntusu kalitesi kotu hem streo hem guzel islemci bide kamerasi efsane olsa 10 bine satmazlardi bu telefonu idare edicen artik
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Burum,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD