cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çözüldü: Eski Telefondan Kayıtlı Şifreleri Aktarma

(Topic created on: 01-15-2023 04:08 AM)
2488 Views
BurjuvaReis
Active Level 3
Options
Galaxy A
Merhabalar, Oppo'dan Samsung Galaxy A73'e geçtim. Google hesabımı aktardım ancak bazı kayıtlı şifreleri gelmiyor.

Mesela Facebook ve Instagram'da Google Smart Lock çıkıp hesabımı getirirken, n11 blutv gibi uygulamalarda kayıtlı şifreler gelmiyor.
Kayıtlı şifreleri eski Google Hesap > Güvenlik > Şifre Yöneticisi altında gösteriyor. Aynı şekilde yeni telefonumda da görünüyor ama tanımla olmuyor. Kayıtsız nasıl aktaracağıma dair pek bir şey bulamadım, nasıl yapabilirim?

Çözüm:
Otomatik doldurma servisinden Google seçilince eski cihazlarda şifreler geliyor.

image
Çözüm

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Çözümü buldum, otomatik doldurma servisinden Google'ı seçmek gerekiyor. Varsayılan olarak Samsung Pass geldiği için böyle bir sorun yaşamışım.

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba. Cihazınızda oluşan bu sorun ile kaynaklı durumun kontrol edilmesi için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Birbirine bağlı değillerdir,yetki alanıyordur.
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Chrome geçmişi, kayıtlı şifreler vs. geliyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Onlara o hesabı tanıtmamış olabilir misin?Mesela n11'de yeni cihazında actıgın hesabı tanıtmadıgın için gelmiyor olabilir.
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Sanırım sorunun nedeni buldum. Eski telefonda bir yere giriş yaptığımda "Google şifre kaydedilsin mi?" diye soruyor. Samsung'ta bu olmuyor, yerine Samsung Pass çıkıyor. Bakalım nasıl çözüm bulacağız?..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Tam dediğim olay olmuş.Sorunun için Çözüm olduysa sevindim.
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Hayır hesap tanımlı. Yeni cihazda Google hesap detayında ve Chrome'da kayıtlı şifreler geliyor. Ama eski cihazdaki gibi kaydetme ve kayıtlıları getirme olmuyor
Solution
BurjuvaReis
Active Level 3
Galaxy A
Çözümü buldum, otomatik doldurma servisinden Google'ı seçmek gerekiyor. Varsayılan olarak Samsung Pass geldiği için böyle bir sorun yaşamışım.