A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Galaxy store den indirdiğim oyunda satın alım yaparken böyle bir hata alıyorum nedenini bilen var mı? View Post
bir klasörü kesip başka bir klasörün içine taşımak istediğim zaman 🔎 arama ikonu artık çıkmıyor model a54 5g View Post
Samsung a34 kamera kalitesi hiç iyi değil zomlayinca dağlıyor a54 denedim daha iyi View Post
Galaks Tab A9+ tabletim hdmı, VGA bağlantısı sağlamıyor. bağlantılar kısmında 'bu cihaz' a geçiş yapmıyor View Post
S23 fe ile a54 ğn ekran ebatları aynı ve 6.4 inç. S23 fe için çok güzel kılıflar var alırsam a54e uyar mı? İnternetten bakınca birebir aynı kasayı... View Post
Bixby nasıl kapatılır bir türlü kapatamadım kablolu kulaklık taktigimda kendi kendine şarkı açıyor bixby yüzünden yardımcı olursanız... View Post
Wayfarer Rayban Metaverse ve Samsung A serisi uyumlu mu? View Post
Ekranı kaydırırken düşük ekran modunda sanki kırmızı oluyor gıbı geliyor normalmıdır ? View Post
Herkese iyi geceler telefonum bazı bildirimlerin sesini vermiyor View Post
Özellikle orta bütçe yani A serisinde sormak istediğiniz sorular varsa gelip sorabilirsiniz bende tereddütteydim sorularınız cevapsız kalmayacak size... View Post
User | Likes Count |
---|---|
951 | |
801 | |
558 | |
222 | |
214 |
User | Count |
---|---|
24 | |
18 | |
18 | |