cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ÇÖP53 ISINMA

(Topic created on: 11-08-2023 07:59 PM)
1182 Views
ComradeS62
Active Level 6
Options
Galaxy A

Ne olacak bu ÇÖP53'ün ısınma problemi ?? 

10 dakika oyun oynayalım diyoruz hemen ısınıyor donuyor kasıyor 
Belki 20 tane hata raporu gönderdim gelen cevaplar hep basite kolaya kaçma boş öneriler hep aynı cevaplar. Telefonu sıfırlayın!! 

Bu arada forumda dolanırken gördüm burada bir A53 pardon Çöp53 fanboyu var biliyorsunuz 
A53 ısınıyor dokunmatik şebeke problemleri var oyun performansı çok kötü dediğimiz zaman hemen yorumlara damlayıp 
Yok öyle birşey siz telefonu merdiven altı yerlerden satın almışsınız A53 süper telefon bende hiç ısınma takılma dokunmatik sorunu yok telefonu kötülemeyin diyordu... 
Yorumlarda gördüm aşırı ısınmadan dolayı telefon ekranı yanmış ve dokunmatik problemi bendede var yazmış 😂😂😂 
Çocuk o kadar fanboy ki A53ün pardon Çöp53ün S serisi telefonlardan hiç bir farkı olmadığını savunuyordu 😂😂 
Bir balon daha patladı 😂😂

Aynen kanka Çöp53 geenkbech antutu performansı 99999999999999 puan dünyanın en iyisi A53 knk 😂😂

Resolved!
51 Comments
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Güle Güle Kullanın Bende exynos 850 var oyunda çok ısınıyor ama günlük Kullanımda çok yük bindirsem yani normal ısınıyor ama g99 kadar değil neyse kaderimiz bu yapacak birşey yok
(:
Galaxy A
Sağol kardeşim 👍👋
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Performans harcıyorlar ısınması normal aşmayacak şekilde.
0 Likes
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Ama bunun bir dengeside var hızlı ısınmaması lazım İşlemcinin yoksa düşer fps
0 Likes
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Exynos 1280 Gerçekten berbat bir İşlemci
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
A53 kullananlar kusura bakmasın ama exynos 1280 yani çok verimli Süper bir İşlemci değil kabul edelim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O yüzden pbg de 60fps desteği verildi ??
0 Likes
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Exynos 1280 60 fpsi verebilirdi zaten ama optimizesi anca edildi pubg mobile için ztn
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayn öyle yaa ama kavuştuk
0 Likes
SamsungA12s
Active Level 7
Galaxy A
Güle güle kullanın 60 fpsi'yi 😅
0 Likes