cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One ui bildirim paneli sorunlarının çözümü📱✅👇

(Topic created on: 03-31-2024 03:31 PM)
488 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Merhaba Samsung cihazlara one ui 6.0 ile gelen yeni bildirim paneliyle birlikte hem farklı özellikler geldi hemde tasarım değişikliği yapıldı. Ancak özellikle düşük donanım özelliklerine sahip cihazlarda "4 GB ram" bildirim panelinde takılma yavaş çalışma geç tepki verme gibi çeşitli sorunlar görülebilmektedir. Peki bu noktada neler yapabiliriz şimdi buna yakından bakalım: 

Aşağıdaki çözüm yollarını deneyerek sorunu düzeltebilirsiniz 
image

image

Ana ekran ve ui hizmetlerinin verisini ve ön belleğini silin ;
Ayarlar uygulamalar sistem uygulamaları içinden yapabileceğiniz ilk yöntemlerden biri bu. Bu şekilde sorunu belkide diğer yollara geçmeden direk çözebilirsiniz. Ancak düzelmez ise konuyu okumaya devam edin.
—————————————————
System webview hizmetini güncelleyin ;
Bu hizmet android işletim sisteminin Google tarafından tüm cihazlara konan bir sistem hizmetidir. Uygulamalar sistem uygulamaları içinde bu hizmeti bularak play storede üzerinden güncellemeniz sorununuzu çözebilir.
—————————————————
Cihazdaki Ram tüketimini düşürün ve güç tasarrufunu kapatın ;
Cihazınızda kullanmadığınız uygulamaları ve hizmetleri kapatın kaldırın veya derin uyku moduna alın. Bu şekilde cihazdaki Ram kullanımını düşürerek sistemin daha hızlı ve kararlı bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Güç tasarrufu modunuda açıksa mutlaka kapatın. Çünkü bu mod işlemcinin gücünü düşürdüğü için sorunlara neden olabilmektedir. 

Bu yöntemler sorununuzu çözecektir

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Eline sağlık tolga 👍👍

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık tolga.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık kardeşim.
Konu hem çok faydalı olmuş,
Hem de çok şık duruyor. 😊👍

View solution in context

9 Comments
Diğer
One ui 6 yı geç bana one ui 4 gelmedi
0 Likes
Diğer
Gelmez daha 😅😅
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Napak
Solution
Diğer
Eline sağlık tolga 👍👍
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık tolga.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık kardeşim.
Konu hem çok faydalı olmuş,
Hem de çok şık duruyor. 😊👍
nonamee_s23
Active Level 10
Diğer
Ben de galaxy store one ui ana ekrani arattığımda çıkmıyor uygulamalardan girip mağazada göster dedim şuan one ui ana ekranı galaxy storeda mevcut değil diyor neden böyle?
ibrahimbstc
Active Level 8
Diğer
bu kasma sorunu 6.1 ile düzelecek mi yoksa yine devam edecek mi düşük modellerde tolga
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilemiyorum