Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Jarz orjinalmi arkadaslar View Post
Mobilde İnternet tarayıcılarında çıkan gereksiz reklamları ek uygulama olmadan engellemek için görseldeki ayarı yapabilirsiniz. Başka ayarlarda var... View Post
USB hata ayıklama modu nedir? View Post
Arkadaşlar Galaxy Tab A8 Android 14 alıyor çok mutluyum DA kasma donma vb. oluyor mu? View Post
Merhaba, ekranımın dokunmatiği özellikle hızlıca birşeyler yazarken neredeyse kelimenin yarısından fazlasını yazmıyor. Ekranım TFT ekran ve ekran... View Post
Aralık 2021 de bilgisayar ve konsol sistemleri için çıkan GTA 3 , Vice City ve San Andreas oyunların remastered versiyonları 2 yıl sonra yakında... View Post
Bana hala gelmedi. Size geldi mi? APK olarak yüklesem bir şey olur mu? View Post
Güncelmiyiz neden bu şekilde bir kontrol edeyim dedim durum bu. View Post
Samsung geliştirici seçenekleri karanlık modu kullanmaya zorla çalışmıyor. View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
6 | |
5 | |
4 | |
4 |