Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
4-5 gündür gece telefonu bırakıyorum sarj 60 ken bırakıyorum sabah aldığımda 20 oluyor,bugün şarjım 80 ken şarjdan çektim uyudum 1 saat sonra elime... View Post
Ya da gelecek mi ? View Post
— Klasikleşen ana tema değiştirilebilecek. — Uygulama arayüzünde sekmeler "Liquid Glass" (Sıvı Cam) olacak. — Kullanıcılar... View Post
Hesabımdaki paylaşımların büyük bir çoğunluğunu sildim 1500 civarı like gitti zaten pek aktif de değilim ama hesabı kapatmadım bi şey olursa haber... View Post
Merhaba merak ettiğim bir konu var. OneUI 8.5 sürümü ne zaman gelecek? Ayrıca sizce OneUI 8.5 ile birlikte ekran kaydı özelliği geri gelir mi? Bu konu... View Post
Arkadaşlar bir konu hakkında danışmak istiyorum. Telefondaki operatör ismi Türk Telekom'da iken AVATAR yazıp mesaj atarak istediğim isim olarak... View Post
Slm, 2025 Şubat ayında Samsung bayisinden Galaxy Buds 3 Gümüş renk cihazı satın aldım. Şu anda tarih Nisan 2026 üzerinden 1 yıldan biraz fazla geçti,... View Post
Slm, Galaxy Buds 3 kulaklığımda anlamadığım bir şekilde saniyelik kesinti gibi şeyler oluyor. Bir anda gelen ses kesilip (sanki sesi durdurmuşsun... View Post
Arkadaşlar bende Galaxy Enhance-X uygulaması açılmıyor. Bu resimdeki gibi oluyor, Güncelleye tıklıyorum. Güncelleme gözükmüyor. View Post
Hava nasıl oralarda View Post
| User | Count |
|---|---|
| 12 | |
| 9 | |
| 5 | |
| 4 | |
| 4 |