cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 beta hakkında genel bakış V1 🤩

(Topic created on: 08-12-2023 03:27 PM)
1154 Views
OğuzMumci
Expert Level 4
Options
Diğer
Members ailesi selamlar, 

Bildiğiniz üzere beta dün yayınlandı ve bir çok kullanıcı deneyimlemiş oldu gönül isterdi bende deneyim yapabileyim resmi anlamda veya Türkiye de deneyim yapabilseydi ama olsun sağlık olsun diyerek sizlere görüntüleri sunuyorum;

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

*Yeni görseller elime ulaşınca devamı gelecektir takipte kalın.

Teşekkürler.
27 Comments
KaanS23
Expert Level 1
Diğer
Kontrol paneli harika olmuş sanırım bi sonraki telefonum tekrar Samsung olacak 😍
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Aslında hali hazırda bulunan telefonunuz One UI 6 destekliyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum dönersiniz baktınız iyi istediğiniz gibi çıktı tekrar alırsınız yeni bir Galaxy
KaanS23
Expert Level 1
Diğer
A32 kullanıyorum çoğu kişi one ui 6 alıcak diyor ama alacağını düşünmüyorum o yüzden yeni bir Galaxy geçmeyi düşünüyordum A54 veya s21 fe
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Galaxy S serisi almanızı tavsiye ederim A serisi nin de alınacaksa en üstü olan A54 tercih edilebilir
YiğitS24FE
Active Level 10
Diğer
Hava durumu çok güzel olmuş artık ay hakkında da bilgi veriyor
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Evet genel olarak iyi durumda suanlik inşallah tam stabil olur da sorunsuz herkes alır
Anonymous
Not applicable
Diğer
Değişik ve işe yarar bir özellik veya ısınma,takılma vb.çözülme durumu var mı,ben onunla ilgileniyorum?
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Bende ondan söz ediyorum her seferinde kardeşim bakacaz inşallah çözüme doğru gider süreç
Anonymous
Not applicable
Diğer
Pek zannetmiyorum çünkü her güncellemede daha fazla sıkıntı oluyor.Bir şeyleri görselde güzelleştirip,sistemde stabil bir çalışma olarak kullanamayacağın bir halde sunuyorlar.Yine bir şeyleri kesip-biçip,hine eskiden olan ama şimdi olmayacakları çıkartıp(amiral modellerdeki kamera özellikleri gibi),sonra"alın size yeni yazılım diyecekler.Umarım dediğin gibi olurda artık members'da ısınma şarj,takılma sorunlarını yüzlerce kez görmek zorunda kalmayız.