Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Zaman su gibi akıp gidiyor, değil mi? Hepimiz bir koşuşturma içindeyiz; işler, sorumluluklar, bitmek bilmeyen günlük telaşlar… Derken bazen durup... View Post
Touchwiz One UI View Post
✨️ İyi geceler members Ailem ✨️ Sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum bana bu zamanlara kadar destek çıktınız takip ettiniz ve sonucu da bu oldu... View Post
_____ Merhaba sayın members üyeleri ______ Samsung kullanıcılarına kötü haber: Bu modeller artık güncelleme almayacak!! Samsung, yazılım... View Post
Uygun fiyatlı,sağlam ve uzun süre kullanabileceğim tuşlu telefon var mı... View Post
2.kurala Bakarmısınız nediyo ben anlamadım bilen lütfen anlatsın? View Post
_____ Merhaba Güzel Members Üyeleri _____ Bugün sizlere HOME UP'un en büyük güncellemesi olan ONE UI 7 güncellemesi ONE UI 7 ile beraber... View Post
One uı 7 Beta nın yıl sonuna kadar açık olarak global de yayınlanması bekleniyor, sabırsızlıkla bekleyen tek ben miyim😅 View Post
Tekli çekirdekte 978 puan aldı nerdeyse 1000 puana yakın almış biraz daha geliştirme olursa A54 için bu iyi sonuç olabilir çoklu çekirdekte ise... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1807 | |
1584 | |
425 | |
358 | |
283 |
User | Count |
---|---|
27 | |
20 | |
19 | |