cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

iphone deneyimi

(Topic created on: Wednesday)
188 Views
winner1337
Expert Level 1
Options
Diğer

benim babam yeni telefon alacağı için onun eski iphoneunu deneyimleyecegim. burdanda aktif olacağım tabiikide. nasıl çok merak ediyorum.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Anladım sizin için de bir deneyim olacaktır görüşlerinizi bekleriz ios hakkında, şimdiden çok saygıdeğer babanızın yeni telefonu hayırlı olsun 🙏

View solution in context

Solution
ppink
Active Level 7
Diğer
artık eski bi telefon gibi ekran teknolojiside geride kalmış IPS 60hz bataryası 1 senede çöp olur onun yerine s23 fe bile tercih edilebilir illa iphone alıcaksa 13 üstü almalı 2025'te bence

View solution in context

Solution
nuxe
Active Level 5
Diğer
Süper, iPhone kullanmak güzel bir deneyim olacak! Başta alışman biraz zaman alabilir ama hızlıca çözersin. Buradan da aktif olman sevindirici! 😊

View solution in context

14 Comments
ppink
Active Level 7
Diğer
ip kaç alcak
winner1337
Expert Level 1
Diğer
11 alacak. 6s i vardı. hem eski olduğundan hemde ekranın altı basmıyor diyeydi. format atınca düzelir diye düşünüyorum.
ppink
Active Level 7
Diğer
11 ALDIRMA LÜTFN
winner1337
Expert Level 1
Diğer
niye kine bir sorunumu var?
Solution
ppink
Active Level 7
Diğer
artık eski bi telefon gibi ekran teknolojiside geride kalmış IPS 60hz bataryası 1 senede çöp olur onun yerine s23 fe bile tercih edilebilir illa iphone alıcaksa 13 üstü almalı 2025'te bence
winner1337
Expert Level 1
Diğer
hocam çok birşey istemiyor arama yapsın mesaj atsın instagram vs. girsin yeter diyor hocam. 6s i bile kullandıysa 11i çok kullanır bence yenilenmiş alacak zaten 10kya denk geliyor
Diğer
Cihaz nedir
winner1337
Expert Level 1
Diğer
6s
Solution
Diğer
Anladım sizin için de bir deneyim olacaktır görüşlerinizi bekleriz ios hakkında, şimdiden çok saygıdeğer babanızın yeni telefonu hayırlı olsun 🙏