cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

guncelmiyiz.com’u biliyor muydunuz?

(Topic created on: 12-20-2019 07:30 PM)
87566 Views
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Güncel miyiz? cihazınızın gelecek tahmini güncelleme takvimini takip edebileceğiniz, cihazınızda bulunması gereken güncel yazılım sürümünü öğrenebileceğiniz, cihazınızdan aldığınız deneyimin keyif ve kalitesini artırmanıza yardımcı olacak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bir sitedir.

Güncellemelerin, gerekli görülen çeşitli performans testleri sebebiyle tarihleri değişebilir.

http://www.guncelmiyiz.com/

6,016 Comments
blgh
Active Level 4
Diğer
katılıyorum
0 Likes
blgh
Active Level 4
Diğer
doygun sen hangi telefonu kullanıyosun gerçekten çok merak ettim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung olarak A30 kullanıyorum
0 Likes
Nao
Active Level 4
Diğer
Galaxy S9 için sabırsızlanıp Android 10 betayı kurdum ben. Bir sürü hata var. Yük altında kasmayan telefon ana menüde kasıyordu. Uygulamalarda çökmeler, kamera da stabilize sorunları ve sayamayacağım bir sürü sorun var yeni güncellemede. Android 9'a geri düşürdükten sonra telefon ilk alındığındaki gibi hızlı ve hiçbir sorunu yoktu. Güncellemeler için aceleye gerek yok. Geç gelsin düzgün gelsin diyorum. S10 serisine erken verdilerde ne oldu? Hatalar dolu bir telefon ve kullanıcı şikayetlerinden geçilmiyor...

Kullanıcılar olarak biraz daha sabredelim.
bozoklu
Active Level 3
Diğer
siz nasıl yüklediniz android 10 betayı
blgh
Active Level 4
Diğer
galaxy m20 ye son gün güncelleme verdiler ama sorunsuz bir güncelleme. android 9 da parmak izi okuyucunun okumaması,kalgirasyon sıkıntısı,ekran hassasiyeti sorunu,oyunlarda performans kaybı,kararsız yazılım gibi bir çok sorun vardı ve bunların hepsi android 10 ile düzeltildi
0 Likes
Nao
Active Level 4
Diğer
Xda gibi yabancı forumlarda nasıl yükleneceği yazıyor. Beta kullanımının izin verildiği ülkelerde Samsung Members üzerinden başvuru yapılabiliyor fakat Türkiye'de geçerli değil. Recovery moddan Samsung S9 Android 10 beta için "update.zip" dosyasını flaşlamalısın. Youtube'da bir sürü video var.
0 Likes
blgh
Active Level 4
Diğer
android 10 beta türkiyede yayınlanmıyor
0 Likes
Nao
Active Level 4
Diğer
Zaten Türkiye'de resmi olarak yayınlanmadığını belirttim. Sadece recovery moddan yükseltme dosyasına sahip olursanız yapabilirsiniz.
0 Likes
blgh
Active Level 4
Diğer
ama hepsi sıkıntılı ben olsam yapmazdım çünkü beta olduğu için kararlı bir sürüm değil ayrıca nao senin dediğin yollar yasal değil. bu sebepten ötürü telefon hem garanti kapsamından çıkar hem de indirilen yazılımda virüs var ise ve bir sıkıntı çıkar ise bu sorumluluk ve yükümlülük samsung un üzerinden kalkar. yani bu yöntemi tavsiye etmem
0 Likes