Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Gerçekten çok garip. Yorum yapmayı mı bilmiyorlar yoksa yanlış uygulamaya veya oyuna mı yorum yazıyorlar,... View Post
Galaxy S25 serisinde Google Gemini... View Post
Babama kamerası iyi olan ve yıllarca kasmayacak bir telefon arıyorum, buradan ne önerirsiniz, çok da pahalı bir şey düşünmüyorum, f/p olsun... View Post
AGALAR SERİ TAKTİK 60 HZ MONİTÖRÜMÜ 59,90 HZ YAPTIM EKRAN GİTTİ YENİDEN BAŞLATIYORUM GELMİYOR TIKLIYORUM GELMİYOR... View Post
Google mesajlar kullanıyorum bildirimleri sessiz kalsın sadece mesajlarda çalsın istiyorum ama Google direk bildirimlere bağlı ayrı bir ses tonu atama... View Post
optimizasyon akıcılık olmuş gibi, sizce? View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Sizlere Edge Aydınlatması ile Şarj animasyon efektini nasıl ekleyeceğimizi göstermek istiyorum... View Post
Şimdi bende orijinal makine kablo var. Üçünün tersiyle de taksam şarj oluyor düzeylede bu bir sıkıntı çıkartıe mi birde zaten hangisi doğru taraf... View Post
User | Likes Count |
---|---|
428 | |
369 | |
361 | |
345 | |
248 |
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
8 | |