Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Beklemekten ağaç olduk 😂 View Post
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Good-Lock-Nedir-Nasıl-Kullanılır-DETAYLI-ANLATIM/td-p/21358560?src=ShareByUserCM View Post
Samsung, CES 2026'da katlanabilir cihazların en büyük sorunu olan ekran katlanma izini ortadan kaldıran yeni OLED ekranını tanıttı. Yeni ekran,... View Post
Bu konuyu daha cok rehber niteliginde yapmak istiyorum. Öncelikle GoS (game optimize servisi) oyunlar telefonunuz yüksek sıcaklara maruz kalmasın diye... View Post
merhaba arkadaşlaru8 hex çalışmıyormu?? View Post
Turkcell'den s21 fe telefonum için orijinal diye t-2510n şarj adaptörü aldım. Ama 15dk şarjda hem telefon hem adaptör çok ısınıyor. Adaptör GaN... View Post
05 Ocak 2026 tarihi itibariyle geçerli olan durumu yansıtmaktadır Burada ayrıntılı yazmakta link... View Post
Son erişilebilirlik güncellemesinden sonra Seç ve Dinle özelliği açıkken fiziksel ses tuşları zil veya medya sesini kontrol etmiyor, bunun yerine... View Post
Samsung, CES 2026 kapsamında Galaxy Book 6 serisini tanıttı. Yeni nesil dizüstüler, Intel Core Ultra Series 3 işlemciler, AMOLED ekranlar ve... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 3 | |
| 3 | |
| 3 |