Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
İphone 11 7 Senelik Cihaz Ve Yeni Güncelleme Alıyor Ama Samsung 4 Senelik Cihazlarına Acımıyor Nedense View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, One UI 8.5 arayüzünde bildirim panelini kişiselleştirme imkanı sunulmaktadır. Ancak, belirli ayarlamalar... View Post
Alfatürkten alınmıştır . Yeni gelen özellikler: ✨️Bildirimlere Öncelik Verin 📝Bildirimleri Özetle 📂Dosya Özetlerini... View Post
One Ui 1:Yeni Güncelleme Artık Logolar Değişti Artık Siyah Tema Geldi Bildirim Paneli Yenilendi One Ui 4:Renk Paleti Gelişmiş Gizlilik Özellikleri... View Post
30dk otobüs 10 dk civarı subway bunun pil kullanımı nasıl aynı olur 😂 View Post
M34 cihazımda durum çubuğunun ve navigasyon barının olduğu yerlerde ekran yanmaları var garanti kapsamında değişim için yetkili servise göndermeyi... View Post
Hesabıma yer açayım diye google fotoğraflarımı sildim ve çöp kutusundanda sildim ama galerimdende silindi? View Post
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 18 | |
| 12 | |
| 11 | |
| 7 |