Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Bazıları bunu beğenmiyor,android kasıyor diyorlar amma asıl kullanılacak telefon samsung telefondur 😄 View Post
Buds 4 pro kullanan var mı alınır mı online eğitim indirimiyle 10.624 oluyor 4 taksitle aldım deneyimlerinizi yazabilir misiniz kullananlar View Post
Kaynak: Alfatürk ✨️ View Post
yaklaşık 2 saattir bu şekilde hiç ilerleme olmadı internet bağlantımda her hangi bir sıkıntı yok neden oluyor ve nasil düzeltebilirim View Post
Söylentilere göre Samsung, bu hafta yayınlanan en yeni One UI 8.5 güncellemesiyle Download Mode (İndirme Modu) özelliğini kaldırmış. Recovery... View Post
ArkadaşlarSAMSUNG GALAXY TAB S9 FE için1 ŞUBAT 2026 GÜNCELLEMESİ GeldiHAYIRLI MÜBAREK OLSUN :)Güncelleme Ekranı Yeniden Başlatma EkranıSürümü Ekranı View Post
Hikayede sürekli aralıklarla hikaye kısmında bi anda ekran donuyor ve hiçbir tıklama izni geri gelme izni vermiyor ordan kurtulabilmem için uygulamayı... View Post
Aşağıya S26 serisinin renklerini sundum, beğenirsiniz umarım 🤗 ✨️Galaxy S26 Galaxy S26'nın sevilen renklerinden kobalt... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1889 | |
| 711 | |
| 596 | |
| 584 | |
| 408 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 18 | |
| 16 | |