Resolved! Solved

Original topic:

Yeni bir one ui 6.1 özelliği daha geliyor 📱👇

(Topic created on: 04-26-2024 01:34 PM)
340 Views

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
S24 Ultra'da var galiba yanılmıyorsam bir ara denk geldim.. (yani bu özelliği pek kullanmadım) + internette izlerkende görmüştüm..
(Bu özelliği kullanirken Aklima bu çok güzel hareketlerdeki bakış açısı skeci gelmişti..)

View solution in context

Solution
Diğer
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık.

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık Tolga 😊👍

View solution in context

Solution
KEMSA
Active Level 10
Diğer
Merhaba Tolga Bey ben de bir şey keşfettim tabii ki bilmiyorum sizin kadar bilgim yok ama kamera ile fotoğraf çekerken tuşu aşağı kaydırarak fotoğraf modunda 30-35 tane kadar fotoğraf çekebiliyor ve bunlardan bir tanesini seçebiliyorum bunun yanında hareketli fotoğrafta görüntüleme yapınca gif simgesine dokunuyorum ve oradan da istediğim kareyi seçebiliyorum yani ben one u i 6.1'i samsung'dan önce yakaladım 😂1714132494060.jpg1714132494063.jpg

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
güzel bilgi🥰

View solution in context

Solution
Diğer
Motion photo vardı zaten Eski S9 da vardı mesela Tabi bu dediği gibi daha da gelişmişi, bilgilendirme için teşekkür 👍

View solution in context

9 Comments
Solution
Diğer
S24 Ultra'da var galiba yanılmıyorsam bir ara denk geldim.. (yani bu özelliği pek kullanmadım) + internette izlerkende görmüştüm..
(Bu özelliği kullanirken Aklima bu çok güzel hareketlerdeki bakış açısı skeci gelmişti..)
Solution
Diğer
Buldum1714128193617.jpg1714128193623.jpg
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Eline sağlık Tolga 😊👍
Solution
KEMSA
Active Level 10
Diğer
Merhaba Tolga Bey ben de bir şey keşfettim tabii ki bilmiyorum sizin kadar bilgim yok ama kamera ile fotoğraf çekerken tuşu aşağı kaydırarak fotoğraf modunda 30-35 tane kadar fotoğraf çekebiliyor ve bunlardan bir tanesini seçebiliyorum bunun yanında hareketli fotoğrafta görüntüleme yapınca gif simgesine dokunuyorum ve oradan da istediğim kareyi seçebiliyorum yani ben one u i 6.1'i samsung'dan önce yakaladım 😂1714132494060.jpg1714132494063.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Muhteşem bir bilgi abi 🙏👍😊
Diğer
Bu önceden de vardı abi Ayarlardan yapıyorsun 😊1714133705602.jpg1714133705660.jpg
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
güzel bilgi🥰
Solution
Diğer
Motion photo vardı zaten Eski S9 da vardı mesela Tabi bu dediği gibi daha da gelişmişi, bilgilendirme için teşekkür 👍