cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YOU.COM için Yeni Alternatif: SearchGPT

(Topic created on: 07-26-2024 11:03 AM)
207 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

SearchGPT önizleme 

En büyük yatırımcısı Microsoft olup kurucu ortakları arasında Elon Musk'ın bulunduğu OpenAI, yeni bir arama motoru tanıttı. GPT tabanlı SearchGPT, AI bazlı yeni arama motoru olacak.

Daha önceden YOU.COM isimli GPT 4 tabanlı bir arama motorunu size tanıtmıştım. Yeni bir takip olarakta SearchGPT geliyor. YOU.COM'a göre daha az seçenekle gelecek fakat hız konusunda kesinlikle üstün olacaktır.

Biliyoruz ki Google Gemini'ını arama motoruna entegre etmeye çalışıyor. Fakat pekte başarılı sayılmaz. OpenAI bu atılımıyla başarı elde edecek gibi görünüyor. 

Google'ın büyük rakipleri arasında Bing, DuckDuck GO, Yandex ve Brave Search bulunuyor. Yandex ve DuckDuck GO dışında hepsi AI tarafından destekleniyor.

Barve GPT kullanırken Microsoft Bing GPT bazlı Copilot kullanıyor. Google, Gemini kullanmaya başlayacakken OpenAI arama motorunu tanıtıyor. SearchGPT'nin testlerinin devam ettiği de bildirildi

Siz ne düşünüyorsunuz dostlar? SearchGPT'ye şans verecek misiniz?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Bakarız. Ama Google yerine kullanacağımı sanmam.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben perplexity kullanmaya devam edeceğim, farklı kategorilere göre daha iyi sonuçlar veriyor

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Google'a iyi rakip olur gibi 😊

View solution in context

3 Comments
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Bakarız. Ama Google yerine kullanacağımı sanmam.
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben perplexity kullanmaya devam edeceğim, farklı kategorilere göre daha iyi sonuçlar veriyor
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Google'a iyi rakip olur gibi 😊