Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sever nezama açılacak bilgisi yokmu kimsenin haberi yok ama View Post
Telefonu sarja takarken prizden zzzzzzz diye ses gelıyor bu normal midir ilk kez yasıyorum, baska prizlerdede denedim aynı ama eski telefonu takınca... View Post
Ben bulamadım View Post
Siz diğer büyük markanın yeni çıkardığı cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınabilecek cihazlar mı? View Post
1 haftadır her gece yedekleme sırasında hata alarak mesajlar siliniyor. Her sabah silip tekrar yüklüyorum. Başına gelen ve çözebilen var mı? View Post
Sıradan biri için pek bir önemi olmasada Yazı hazırlayan blogcular/yazarlar için çok önemli bir... View Post
Samsung'un kendi sitesinde reklamlarinda kullandığı bu yazi fontunun ismi nedir? View Post
Türkçe dil desteği için kamuoyu oluşturalım. View Post
User | Likes Count |
---|---|
1755 | |
1309 | |
1086 | |
668 | |
534 |
User | Count |
---|---|
52 | |
31 | |