cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Verilerin yurt dışına aktarımı

(Topic created on: 07-07-2024 11:12 PM)
1392 Views
irfann3
Active Level 6
Options
Diğer
Telefonu ve uygulamaları kurarken samsung'un bizden onay istediği bir madde. Bunun anlamı nedir ve bizi neden kabul etmeye mecbur kılıyorlar ? Bu kadar güvenlik sözleşmeleri,uygulamaları vesayre hepsi yalan mı ?
27 Comments
irfann3
Active Level 6
Diğer
sadece istatik için alındığına,bir şahısa veya şahıslara para ile satmadığına dair bir yazı var mı kesin bir bilgi yani ?
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
ToS;DR adlı bağımsız bir gizlilik politikası değerlendirme sitesinden Samsung'un sayfasını getirdim. Samsung'un yaptığı her şey burada yazıyor. Karşılaştırma olması için, Apple ile aynı puanı almış. Hatta Apple'da 2 tane kırmızı madde varken Samsung'da hiç yok.1720385131965.jpg
axeno
Expert Level 4
Diğer
Tamam ama sen WhatsApp için bile izin vermek zorundasın yoksa kullanamazsın uygulamayı? Google mail acıyprsun mail attığın İcin de verilerin paylaşılıyor. Yani her türlü paylaşılacak tüm veriler burası sanal alem. Veriler=para bu veriler olmasa coğu firma batardı
irfann3
Active Level 6
Diğer
bizim verilerimizi alıp ne yapıyorlar yani düşününce kim benim verilerimi almak için para verir diye düşünüyorum alxnsodnskfjd
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Diğer
Senin verilerin firmalar için önemli

WhatsApp telefon numarası satar mesela bu firmalara verilir ve sana SMS gelir kaydoömadığjn sitelerden mesela

Google hesap acarsın ve birşeyler ararsın örn: yeni telefon ve fiyat bandında sana telefon öneri reklamları cıkar gibi gibi daha çok örnek var. Em basit ve kısa bu
irfann3
Active Level 6
Diğer
anladım hocam çok teşekkür ederim.
axeno
Expert Level 4
Diğer
Rica ederim iyi forumlar.
Diğer
haftalar önce açtım bu konuyu,kimse umursamadı çünkü kabul etmezsen cihazı kullanamıyorsun.